2014-05-22_parlatvezetes_04

Rekord számú résztvevő a Helyi Televíziók Országos Egyesülete konferenciáján

A Helyi Televíziók Országos Egyesülete (HTOE) soron következő találkozóját 2015. május 28-a és 30-a között rendezi meg. A találkozónak Szombathely városa ad otthont. Házigazdánk a Szombathelyi Médiaközpont lesz. A találkozón az előzetes jelentkezések alapján minden eddiginél többen vesznek majd részt, a három napos konferencián várhatóan 170-en fordulnak majd meg.

A találkozón a zsűri tagjai értékelik az egyesület Helyi Érték Díj 2015 pályázatára benyújtott pályaműveket, majd az ünnepélyes gálán átadják a győzteseknek járó díjakat. A Helyi Televíziók Országos Egyesülete idén három kategóriában – híradós műsorszám, ugg outlet bicester brunswick tematikus műsorszám, illetve a dokumentumfilm, természetfilm, egész estés film – hirdette meg a pályázatot.

A három napos találkozón közgyűlést is tart az egyesület, melyen lehetőség nyílik új tagok felvételére, emellett a terveink szerint megrendezzük a hagyományos fórumunkat, melyre meghívjuk a Médiatanács tagjait, valamint a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság munkatársait. nfl jerseys ranked custom 2 A három napos találkozót képzéssel zárjuk, melyen a szerkesztők és a riporterek szerezhetnek új ismereteket.

A Helyi Televíziók Országos Egyesülete konferenciáin mindig lehetőséget ad pártoló tagjainak, szakmai partnereinek, televíziós technikai eszközöket és szolgáltatásokat forgalmazó cégeknek a bemutatkozásra. Kiváló alkalom ez a kiállítóknak lehetséges új partnerekkel találkozni, szakmai-üzleti kapcsolataikat ápolni a helyi televíziósokkal, akik pedig testközelből, szakemberek segítségével ismerhetik meg a technológiai újításokat. monster beats apple accessories 2

A Helyi Televíziók Országos Egyesülete 2015-ös tavaszi találkozójának kiállításán nyolc cég képviselteti magát. Standot állít a Rexfilm Kft., a Studiotech Hungary Kft., a Leonardo SNS Kft., az Infotéka Kft., moncler jacket acorus 2

Minden vélemény számít!