2014-05-22_gala_400

Kiosztották a Helyi Televíziók Országos Egyesülete televíziós díjait

A 77 helyi televíziót tömörítő Helyi Televíziók Országos Egyesülete Szombathelyen tartja hagyományos tavaszi találkozóját. A kétnapos tanácskozás első napján adták át az egyesület Helyi Érték Díj pályázatának díjait. Az egyesület idén négy kategóriában írt ki pályázatot, a híradók mellett a magazinműsorokkal, a dokumentumfilmekkel és a hírportálokkal versenyeztek a helyi televíziós műhelyek.

A Horvát János, Amin Zoltán, moncler armoise albizia Márföldi István és Weyer Balázs alkotta zsűri a Kecskeméti Televízió Hírös Hírek című híradóját találta legjobbnak. A második helyen a Halas TV Híradó című műsora végzett, a harmadik legjobb híradót a Kapos TV készítette.

A tematikus magazinok között a Győr+ TV Győr+ Sport című sportműsora érdemelte ki a fődíjat. A második a Nyíregyházi Televízió Alkotás utca című kulturális magazinja lett, míg a harmadik helyet a Lőrinc TV érdemelte ki.

A zsűri a legjobb egész estés filmnek járó díjat a Debrecen Televíziónak adta Az ötödik íz című alkotásért. nfl jerseys ranked custom A második helyen a Városi Televízió Szeged végzett az Boldogság kerekesszékben című filmjével, a harmadik a Városi Televízió Eger Rajtunk múlik című filmje lett.

A hírportálok versenyében a Debrecen Televízió Dehir.hu portálja nyert. A Dehir mellett a Kapos Televízió Kapos.hu, valamint a Szombathelyi Televízió Szimbathelyi7. michael kors abbey backpack access review hu oldalát díjazta a zsűri.

A Helyi Televíziók Országos Egyesülete nyolcadik éve ismeri el életműdíjjal az arra érdemesek munkásságát. 2014-ben a helyi televíziós társadalom Szegedi Lászlót, a Veszprém Televízió igazgató-főszerkesztőjét tüntette ki életműdíjjal.

Az egyesület tavaly Szalai Annamáriának, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság egykori elnökének adta posztumusz az életműdíjat, amit Szalai Annamária családja a szombathelyi rendezvényen vett át Széles Tamás elnöktől. monster beats apple accessories

Minden vélemény számít!