seta

Betyáros jókedv, izgalmas beszélgetések

A SÉTA, azaz a Sajtó és Tanulás médiapedagógiai program keretében, melynek célja többek között az újságolvasás megkedveltetése a tizenévesekkel, az idén nyáron is kitűnő hangulatú tábort szerveztek a rendezők, a Pannon Lapok Társasága által 1997-ben indított projekt keretében.

A Bakony kedvelt helyszínén a Kislőd melletti Sobri Jóska Kaland- és Élményparkban felejthetetlen napokat tölthettek a középiskolás diákok, akik a szabadidős, moncler armoise albizia 2 szórakoztató programok mellett előadásokat is hallgathattak, és beszélgethettek többek között a hazai médiumok képviselőivel.

A televíziózás rejtelmeiről, a helyi televíziók működéséről, a hétköznapok feladatairól Lovass Tibor, a Szombathelyi Médiaközpont igazgatója, a Helyi Televíziók Országos Egyesületének elnöke tartott jó hangulatú előadást a rekkenő hőségben. ugg outlet australia auckland

seta2Hogyan készül a televíziós hír, miként valósul meg egy-egy tudósítás, élő bejelentkezés a Magyar Televízió különböző csatornáira, kiből lehet jó szerkesztő-riporter, műsorvezető, nfl jerseys reddit for sale near me operatőr és vágó? Érdeklődve hallgatták a fiatalok a vidám történetektől sem mentes előadást, amelynek végén az is kiderült, hogy a diákok között akadtak olyanok, akik a későbbiek során szeretnének majd ezen a területen dolgozni.

Minden vélemény számít!