zsigmondmarta

Helyi televíziósok is pályázhatnak a Zsigmond Márta-médiadíjra

Zsigmond Márta egykori közéleti, ifjúsági és divatújságíróra, az Ez a Divat hajdani főszerkesztőjére emlékezve ötödször adják át Budapesten a tiszteletére alapított díjat, 2015. május 9-én, a Sajtóházban.

A rendszerváltás előtti egyetlen „pártonkívüli” főszerkesztőnő emlékére alapított örökös vándordíjat olyan 40 év alatti tévés, rádiós, moncler armoise albizia 2 a nyomtatott vagy az internetes sajtóban publikáló kolléga vagy kolléganő nyerheti, aki a közélettől a divatig bármilyen témában – harcosan vagy harmonikusan – munkáival tenni próbál jobb közérzetünkért, lelki és testi átváltozásunkért, hasznosan szórakoztat.

Az elbírálásánál kiemelt szempont a könnyed és lendületes stílus, a határozott témaközelítés, a kendőzetlen témafeltárás, a közvetlen tálalás, moncler shirts shoes 2 esetenként a sodró nyelvhasználat. Előnyt jelent a szakmai útkeresés, bármilyen „úttörő munka”.

Pályamunkát elsősorban magától a szerzőtől várnak, de elfogadják szerkesztőségek, mentorok vagy bármely közösség javaslatát is. A díjjal nettó 100 ezer forint pénzjutalom is jár.

A pályázati határidő 2015. ugg outlet barstow brisbane április 30-a. A pályázati felhívást innen lehet letölteni. További részletek a Komlósi Oktatási Stúdió honlapján.

Minden vélemény számít!