Uzleti_Negyed_01

Novemberben is érdekes témák az Üzleti negyed című gazdasági magazinban – videóval

2014 decemberében készítette el a Veszprém Televízió az Üzleti Negyed című gazdasági magazin első, bemutatkozó számát. Az azóta eltelt hónapokban folyamatosan képernyőre került a helyi televíziókkal közösen készített műsor. Mára elmondható, hogy a Helyi Televíziók Országos Egyesülete tagtelevízióinak többsége műsorára tűzte a magazint, és több mint húsz tagtelevízió gyártott anyagot a műsorba.

uzletiOlyan, a magyar gazdaság számára fontos témákat dolgoztunk fel, mint a munkaerő-elvándorlás, a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása, monster beats studio wireless by dre a családi adókedvezmények. Bemutattunk cégeket, melyek meghatározói a hazai iparnak, mezőgazdaságnak. A kollégák forgattak az Audinál, az épülő Apollo gyárnál, az autóipari beszállító VALEO-nál, de említhetnénk az Opelt, az Epcost, a Flextronicsot vagy a Gyulai Húskombinátot.

nfl jerseys reddit for sale near me 2 jpg” alt=”Uzleti_Negyed_02″ width=”560″ height=”280″ />Novemberben is több érdekes téma kerül a magazinba. Ellátogatunk a veszprémi Pepperl+Fuchs Kft. üzemébe, ahol a cég saját oktatóbázist épített ki. Bemutatjuk a hazai turizmus új ékkövét, a galyatetői Turista Centrumot, melyet Orbán Viktor miniszterelnök adott át.

A Veszprém TV igazgató-főszerkesztője, Szegedi László és a műsor felelős szerkesztője, Lendvai István továbbra is várja a műsorhoz csatlakozni kívánó HTOE tagok jelentkezését. Kontakt: szegedi.laszlo@veszpremtv. nfl jerseys reddit for sale near me 2 hu és lendvai.istvan@veszpremtv.hu

Az októberi Üzleti Negyed megtekinthető itt:

Minden vélemény számít!