UN_headline

Üzleti Negyed: műsorkészítés, közösen! – videóval

„Az egyesület legutóbbi, gödöllői találkozóján a kollégákkal beszélgetve jött az ötlet: készítsünk közösen egy gazdasági magazint. Kiderült, hogy sok tagtelevíziónak problémát jelent a teljes műsoridő kitöltése megfelelő műfajú és minőségű műsorokkal. Ezt a problémát lehetne orvosolni a különféle tematikus műsorok közös gyártásával” – mondja Szegedi László, a Veszprém TV igazgató-főszerkesztője.

Miután sokan igent mondtak a gödöllői felkérésre, elkészült egy pilot epizód decemberben, januártól pedig folyamatosan készül az Üzleti Negyed című gazdasági magazinműsor.

A közös műsor elkészítéséhez eddig Győr, Debrecen, monster beats audio beats adidas Székesfehérvár, Nyíregyháza, Szeged, Veszprém, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Zalaegerszeg, Hódmezővásárhely, Sopron, Békéscsaba, Eger, Szolnok, moncler jacket acorus Sátoraljaújhely és Dunaújváros helyi televíziói csatlakoztak.

„Természetesen továbbra is várjuk a csatlakozó televíziókat. A műsor havi gyártásban készül, de nem lenne akadálya egy kéthetes megjelenésnek sem.  A csatlakozók közül többen elmondták, hogy sikeres üzleteket kötöttek a gazdasági partnereikkel, akik kifejezetten örültek egy, a helyinél jóval szélesebb megjelenési lehetőségnek. Szép lenne az is, ha egy adott tematikus műsor minden csatlakozó tévénél egy időpontban kerülhetne adásba, lehetővé téve a közös reklámértékesítést” – beszélt az elképzelésekről Szegedi László.

nfl jerseys reddit for sale near me 2 jpg” alt=”UN_studio” width=”560″ height=”280″ />Az igazgató-főszerkesztőnek többen jelezték, hogy szívesen készítenének hasonló módon tematikus műsorokat (például színházi, turisztikai tematikával). „Véleményünk szerint a helyi műsorszerkezetünkbe is jobban illenének vidéki tartalmak, esetleg pozitív példák, sikerek, mint a sokszor ismételt »idegenszerű« anyagok” – hangsúlyozta a Veszprém TV vezetője.
Szegedi László azt is elmondta, gyártási tapasztalataikat szívesen megosztják mindenkivel, aki szívesen nekivágna közös műsor készítésének. A Veszprém TV elérhetőségeit itt találják.

Minden vélemény számít!