htoeelnokseg

Először ülésezett a Helyi Televíziók Országos Egyesületének új elnöksége

December 9-én tartotta ülését a Helyi Televíziók Országos Egyesülete elnöksége. Mint ismert, a testület tagjait három évre az őszi találkozón rendezett közgyűlésen választotta meg a tagság. Az ülésen részt vettek a Felügyelő Bizottság és a Tanácsadó Bizottság tagjai is.

Az elnökség tagjai értékelték a kaposvári őszi találkozót. Széles Tamás elnök szerint sikeres konferenciát tudhat maga mögött az egyesület, nfl-jerseys-at-walmart-aliexpress melyen nagy létszámban jelentek meg a HTOE tagjai. A tisztújításon minden tisztségviselőt nagy többséggel választották meg a tagok, így az elnökség és a bizottságok is erős felhatalmazással végezhetik munkájukat a következő három éves ciklusban – tette hozzá Széles Tamás.

Az elnökség határozatban köszönte meg a színvonalas rendezésben való közreműködést a házigazda Kapos TV munkatársainak.

Az ülésen meghatározták az új vezetőség munkarendjét. A Tanácsadó Bizottság a jövőben felméri, monster beats studio wireless by dre hogy hány tagtelevízió működik médiacentrumként. Az elkészülő szakmai anyag a remények szerint azoknak is segítségére lehet, akik a jövőben szeretnék bővíteni a tevékenységüket, és médiacentrumként képzelik el a jövőt. Az elnökség álláspontja szerint ugyanis ez a leghatékonyabb működési forma. Az elnökség tagjai célként fogalmazták meg, michael kors ava kors ankle boots hogy minél több emberben – nézőben hirdetőben, döntéshozóban – tudatosítani kell, hogy a legtöbb helyi televíziós műhelyben már nem csupán klasszikus helyi televíziózás folyik, hanem annál sokkal több. Vidéken a legfontosabb hírgyűjtők, hírszolgáltatók lettek a helyi tévék köré szerveződő médiacentrumok – szögezte le az elnökség. nfl jerseys all teams alibaba

Minden vélemény számít!