bihari

Helyi televízióst díjazott a Ipartestületek Országos Szövetsége

Az IPOSZ Országos Elnöksége az ipartestületek javaslatára újságírók, szerkesztőségek kiemelkedő munkáját elismerő kitüntetéseket adományozott szeptember 5-én a 27. Magyar Kézművesség Napján, Budapesten, a Benczúr Házban.

A kitüntetettek hiteles, szakszerű, lelkiismeretes tájékoztató tevékenységükkel biztosították a mikro- és kisvállalkozások működésére ható szabályozók bemutatását, a szövetség, az ipartestületek, a szakmák helyzetének, törekvéseinek megismertetését a nyilvánossággal. Következetesen népszerűsítették, a műhelyek világát, a kézműves értékeket, kiállításokat, régi mesterségeket szolgáltató iparosokat. Erősítették a lakosság, az önkormányzat és az ipartestületek együttműködését.

Az Ipartestületek Országos Szövetsége Kézműipar Szolgálatáért kitüntető oklevelét kapta meg többek között Bihari Antal, a Körzeti Televízió Esztergom ügyvezető-tulajdonosa.

Bihari Antal 1986-ban indította el Esztergomban a zártláncú kábeltelevíziós műsorszolgáltatást, a televízió 2004. november 7-től sugárzó műsorszolgáltató.

Bihari Antal a Körzeti Televízió mellett a Szent István-díj Közhasznú Alapítvány alapítója. A díjat azok kaphatják meg, akik az összmagyarság érdekében kiemelkedő jelentőségű tevékenységet végeztek

A Körzeti Televízió Esztergom 2013 óta tagja a Helyí Televíziók Országos Egyesületének.

Minden vélemény számít!