IMG_3478

A Szombathelyi Televízió kollektívája a Nyugat-dunántúli Környezetvédelmi Központ „Környezetvédelemért” díjában részesült

A Szombathelyi Televízió munkatársai személyesen is figyelnek arra, hogy a lehető legkevesebb szemetet halmozzák fel. A cég szem előtt tartja a környezet megóvását – ezért használnak például újrapapírt az íráshoz vagy újratölthető nyomtatópatront a napi munka során – áll a díj indoklásában.

Dobozban gyűlik a még egyszer felhasználható papír, külön tartóba a lemerült elemek kerülnek, a zsákban sokasodik a műanyag palack, és az otthon gyűjtött kupakoknak is megvan a helye. A képes beszámolók, moncler armoise albizia stúdióbeszélgetések a környezet- és természetvédelemmel összefüggő eseményekről tájékoztatnak, az e célok elérésére vonatkozó hasznos információkat továbbítanak.

A szerkesztőség több mint 25 éve működik, elsődleges feladata, hogy Szombathely mindennapjairól tájékoztassa az itt élőket, illetve továbbítsa ezeket a híreket a város határain túlra is. nfl jerseys reddit for sale near me A televízió naponta frissülő Híradóval, változatos tematikájú magazinműsorokkal, sportközvetítésekkel, saját gyártású kisfilmekkel várja nézőit. Az elkészült összeállítások a televízió weboldalán visszanézhetők. Az MTVA Szombathelyről és Vas megye más településeiről szóló tudósításait is a Szombathelyi Televízió stábja készíti. 2016-ban háromezer híranyagot gyártott a szerkesztőség, és további mintegy félezret juttatott el az országos közszolgálati csatornához. ugg outlet australia auckland Az elmúlt évben 380 magazinban közel ezer különféle témában számos vendég érkezett a stúdióba.

A fotót a Tóth Fotó készítette
A fotón V. Németh Zsolt környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkár, Lovass Tibor, a Szombathelyi Médiaközpont ügyvezető igazgatója és Sáfár Miklós, a Nyugat-dunántúli Környezetvédelmi Központ kuratóriumi tagja.

Minden vélemény számít!