rangos

Rangos elismeréseket kaptak a Veszprém Televízió munkatársai

A helyi médiában végzett megbízható, pontos munkája elismeréseként idén a Veszprém Televízió szerkesztő-műsorvezetője, Ridavics Pál vette át Veszprém Megyei Jogú Város polgármestere által adományozott Szabad Sajtó Díjat.

Ridavics Pál több mint tíz éve dolgozik a szakmában, öt éve a Veszprém TV munkatársaként. Munkája kiterjed a helyi híradás és a közéleti magazinműsor szerkesztésére, de rendszeresen jelennek meg anyagai az országos közszolgálati csatornákon. A díjazott a város sajtónapi ünnepségén azt mondta: a televíziózás nem hivatás, hanem életforma és nem egyéni sportág, hanem kőkemény csapatmunka.

Somody Zsuzsának, a Veszprém televízió kereskedelmi műsorokért felelős szerkesztőjének a város közéletében, a közösség javára kifejtett példamutató munkája elismeréseként Veszprém Megyei Jogú Város Közgyűlése Pro Urbe érdemérmet adományozott.

Somody Zsuzsanna 1990-től szerkesztő- műsorvezetője a Kukkantó című gyermekműsornak, mely szorosan összefonódik a nevével és már 28 éve folyamatosan képernyőn van nem csak a Veszprém Televízió, de számos egyéb országos csatornán egyaránt. A műsor háttereként megalakult Kukkantó Baráti Kör Egyesület közszolgálati munkát végez, jótékony célú projekteket valósít meg. Somody Zsuzsanna televíziós producerként Veszprém város meghatározó kulturális kiválóságait segítette hozzá, hogy munkájuk nagy nyilvánosság előtt is figyelmet kapjon, ezáltal hozzájárult ezen értékek meggyökerezéséhez városunkban.

Minden vélemény számít!