paralimpiai

Paralimpikon sportolónak segít a Szegedi Médiaközpont

Premier előtti jótékonysági filmvetítést szervez április 27-én a három szegedi Rotary Klub. A Tiszta szívvel című magyar film vetítéséből befolyt összeggel Major Endre szegedi paralimpikon riói felkészülését támogatják.

A Tisza-parti városban a jótékonysági felhíváshoz csatlakozott a Belvárosi mozi is, ahol április 27-én a Till Attila által rendezett Tiszta szívvel című magyar akcióvígjátékot vetítik. A támogatói jegyeket 3 ezer forintért lehet megvásárolni.

A szeged. ugg outlet barstow brisbane hu beszámolója szerint a szervezők elmondták, a jegyek egyötöde már gazdára is talált. Arra számítanak, hogy a több mint félezer nézőhelyes moziban egy teltházas vetítés segítségével másfél millió forintos támogatást sikerül összegyűjteniük.

Jávorszky Iván, a Belvárosi mozit is üzemeltető Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. michael kors access apple watch ügyvezető igazgatója a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, örömmel fogadták a három Rotary Klub megkeresését, szívesen felkarolnak minden olyan kezdeményezést, amely jó célt szolgál.

A Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. a Helyi Televíziók Országos Egyesülete tagja. michael kors access apple watch

Fotó: szeged.hu

Minden vélemény számít!