szegedilaszlo

Díjat kapott a 30 éves Veszprém TV vezetője

Pro Meritis díjat vehetett át a januári veszprémi közgyűlésen Szegedi László a város közösségi életében nyújtott kimagasló és példaértékű tevékenységéért, valamint a 30 éves Veszprém Televízió igazgató-főszerkesztőjeként végzett magas színvonalú munkájáért.

A vehir.hu cikke szerint Szegedi László 1977–ben került az Országos Oktatási Központba, ahol stúdióvezetőként dolgozott. 1986-1987-ben került kapcsolatba a Veszprém televízióval, külső munkatársként segítette a Városi Televízió beindítását. nfl jerseys reddit for sale near me 2 Felsőfokú televíziós szakmai végzettséget 1989-ben szerzett. 1996 óta a Veszprém Televízió főszerkesztője, 2000 óta igazgató főszerkesztője. Szakmai felkészültségével, korrekt és objektíven mérlegelő, elemző gondolkodásmódjával rangot és elismerést vívott ki a helyi és az országos média szakemberei között is.

Igazgató-főszerkesztő munkájában mindenkor a humánum, monster beats amazon australia a hitelesség és az igényesség vezérli. Igazgatása alatt a média mindig nagy figyelmet fordított a helyi értékek, helyi közösségek, civil kezdeményezések bemutatására is. 2003-ban munkáját Veszprém Városa Gizella-díjjal jutalmazta. 2014-ben újságírói munkájáért, kommunikációs területen végzett tevékenységéért Magyar Arany Érdemkereszt elismerésben részesült, moncler armoise albizia 2 míg 2015-ben a Helyi Televíziók Országos Egyesülete Életműdíjjal értékelte tevékenységét.

Fotó: Domján Attila – vehir.hu

Minden vélemény számít!