unnamed3

A Duna Worldön mutatják be a Debrecen Televízió filmjét

Keresztfához megyek – út menti keresztek a Kárpát-medencében címmel forgatott négyrészes dokumentumfilm-sorozatot a Debrecen Televízió. Az alkotás az útszéli keresztfák történetét, jelentőségét mutatja be. A díszbemutatót március 18-án tartották a debreceni  Szent József Gimnáziumban. Mivel a sorozatot a Médiatanács Magyar Média Mecenatúra programjának támogatásával készítették el, a tévés premier a Duna Wolrdon lesz, ezt követően a Debrecen TV is bemutatja a filmet. moncler jacket acorus

A Duna World csatornán nagypénteken és nagyszombaton vetítik a filmet a következő időpontokban: az első két részt április 3-án, pénteken 16.15, illetve 16.45 órakor, a harmadik és negyedik részt pedig április 4-én, szombat 16. moncler armoise albizia 2 40 és 17.05 órakor.

A DTV legújabb filmjéről Széles Tamás, a dokumentumfilm-sorozat rendezője elmondta, ez is egy olyan téma, amiről keveset beszélnek az emberek, de érdemes tudni róla, nfl jerseys ranked custom a keresztfáknak ugyanis történetük van és több fajtájuk ismert. Mint felidézte, eredetileg két részesre tervezték a filmet, de végül négy részre vágták az alkotást, ezáltal lendületesebb, befogadhatóbb lett a végeredmény.

A dokumentumfilm-sorozatról itt olvashatnak bővebben. moncler jacket acorus <

Minden vélemény számít!