tataitv

25 éves a Tatai Televízió

Az idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját a Tatai Televízió, mely ma már 17 településen nézhető, a www.tata.hu oldalon keresztül pedig bárhol a világban. A Tatai Televízió, amely jelenleg közalapítványi formában működik, monster beats apple accessories 1990-ben alakult három fővel. A közalapítványt és annak ténykedését 6 fős kuratórium felügyeli, és meghatározza a munkával kapcsolatos irányelveket.

A jubileumi évforduló alkalmából ünnepséget rendeztek, melyre meghívták mindazokat, akik a 25 év alatt a televízió munkatársai, segítői, támogatói voltak. monster beats apple accessories A Hotel Gottwaldban tartott rendezvényre a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának két tagja, Kollarik Tamás és Auer János, valamint a Helyi Televíziók Országos Egyesületének elnöke, Széles Tamás is részt vett.

tataitv2A megjelenteket Petzke Ferenc főszerkesztő köszöntötte, majd Michl József, a michael kors watch purse Tata polgármestere és Bencsik János országgyűlési képviselő is elmondta gondolatait. Ezt követően a főszerkesztő hosszú felsorolásba kezdett, melynek során a több mint száz meghívottnak megköszönte a televízióval való együttműködést. A kollégák közül Nemes János műszaki vezető dolgozik negyedszázada a tévénél.

Forrás és fotók: tata.hu

Minden vélemény számít!