ipoly

Műsorkészítésre nyertek forrást a Helyi Televíziók Országos Egyesülete tagjai

Több mint 122 millió forintból készülhetnek műsorok helyi és körzeti televízióknál – tájékoztatta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kommunikációs igazgatósága szerdán az MTI-t.

A közlemény szerint nyerteseket hirdetett a médiatanács a helyi és körzeti televízióknak szóló támogatási programjában a hírműsorok, közéleti és kulturális magazinműsorok készítését támogató pályázat harmadik fordulójában. Huszonöt televízió huszonhat pályázata összesen 122,4 millió forint támogatást kap.

A Baranya Televízió, a Komló és Térsége Televízió, a Régió Tv Esztergom, a Kiskőrös Televízió, a Hajdúszoboszlói Városi Televízió (HTOE-tag), a Soltvadkerti TV, a gödöllői Régió Plusz TV, a miskolci Irány TV, a Városi Televízió Kistelek (HTOE-tag) és a fővárosi TV10 közéleti magazinok készítésére fordíthatja az elnyert összeget.

Hírműsorokat a TV Budakalász (HTOE-tag), a Debrecen Televízió (HTOE-tag), a Nyíregyházi Városi Televízió (HTOE-tag), a Kecskeméti Televízió (HTOE-tag), a Veszprém TV (HTOE-tag), a Gyula TV, a Tolnatáj Televízió, valamint a budapesti Hegyvidék Televízió (HTOE-tag) gyárthat. Kulturális magazinműsorokat készíthet a TV Szentendre (HTOE-tag), a Halas TV (HTOE-tag), a Pécs TV, a Szarvasi Televízió (HTOE-tag), a Gyula TV, a Gyöngyösi Városi Televízió (HTOE-tag), a Szolnok TV (HTOE-tag) és a budapesti Apostol TV.

Minden vélemény számít!