tvstudio

Megjelent a TVALLANDO2019 kiírása

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa és a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap a Médiatanács által jóváhagyott Általános Pályázati Feltételekben rögzítettek alapján pályázati eljárást hirdet magyarországi – helyi vagy körzeti médiaszolgáltatási jogosultsággal hatósági szerződés vagy nyilvántartásba vétel alapján rendelkező – audiovizuális médiaszolgáltatók számára televíziós közéleti magazinműsor, illetve televíziós hírműsor és kulturális magazinműsor készítésének vissza nem térítendő támogatására.

A pályázati eljárás célja négy negyedéven keresztül minden hét azonos napján/napjain, azonos időpontban rendszeresen jelentkező közszolgálati célú televíziós műsorszám támogatott időszakban történő folyamatos készítésének és adásba szerkesztésének vissza nem térítendő támogatása, ütemezett elő- és utófinanszírozás formájában.

Az éves keretösszeg a tavalyihoz képet 80 millió forinttal emelkedett. Az állandó műsorszámok támogatására a Médiatanács fordulónként legfeljebb 125 millió forintot, a négy fordulóra összesen 500 millió forintot különít el.

Az első körnél a beadási határidő 2019. április 11-e. A HTOE arra kéri a pályázni kívánó tagokat, hogy tanulmányozzák az Általános Pályázati Feltételeket, ugyanis néhány pontban változás történt.

A kiírás itt érhető el.

Minden vélemény számít!