tvstudio

A Helyi Televíziók Országos Egyesülete két tagjának működését támogatja a Médiatanács

Huszonegy közösségi televízió és rádió működési és üzemeltetési költségéhez járul hozzá – több mint 120 millió forinttal – a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa az e heti ülésén meghozott döntése szerint.

Az NMHH kommunikációs igazgatósága pénteken azt közölte az MTI-vel, hogy 122,6 millió forintot ítélt meg huszonegy pályázónak a médiatanács a közösségi médiaszolgáltatók működési és üzemeltetési költségeit támogató pályázat második fordulójában.

A televíziók közül vissza nem térítendő forráshoz jut a Somogy TV, a Karcag Televízió, a TV Budakalász (HTOE-tag), a Füred Televízió, a gödöllői Régió Plusz Televízió, az újhartyáni MagTV, a Városi TV Mohács, a Soltvadkerti TV és a Szentgál TV (HTOE-tag). A rádiók közül sikeresen pályázott az Első Pesti Egyetemi Rádió, a székesfehérvári Alpha Rádió, a Rádió Törökszentmiklós, a Rádió Szentendre, a kiskunfélegyházi Rádió Smile, a siófoki Balaton Rádió, a Rádió Szarvas, a szombathelyi Credo Rádió, valamint a sátoraljaújhelyi, a miskolci, a debreceni és a nyíregyházi Európa Rádió.

Minden vélemény számít!