elnokseg

Ülésezett a Helyi Televíziók Országos Egyesületének elnöksége

Január 13-án tartotta idei első ülését a Helyi Televíziók Országos Egyesülete elnöksége. Az elnökség tagjai döntöttek arról, hogy a Helyi Érték Díj pályázatot idén is három kategóriában hirdeti meg. A helyi televíziók hírműsorokkal, magazinműsorokkal, illetve filmekkel és dokumentumfilmekkel pályázhatnak. ugg outlet alexandria anaheim A zsűritagok felkérése folyamatban van, amint a szakemberek elfogadják a felkérést, tájékoztatást adunk a személyükről.

Az elnökség úgy határozott, az egyesület a tavaszi találkozóját 2016. május 26-án és 27-én tartja majd. nfl jerseys all teams alibaba A rendezésre a korábbi gyakorlatnak megfelelően ezúttal is pályázhatnak majd az egyesület tagtelevíziói.

Az ülésen az elnökség tagjai megelégedéssel nyugtázták, hogy a Médiatanács a helyi és körzeti médiaszolgáltatóknak szóló pályázatokra tavalyhoz hasonlóan erre az évre is 1,23 milliárd forintot irányozott elő. A rezsiköltségek támogatására 400 millió forint, a műszaki fejlesztésekre 110 millió forint, monster beats audio beats adidas a tévé- és rádióműsorok készítésének finanszírozására 420, illetve 300 millió forint áll rendelkezésre. A Helyi Televíziók Országos Egyesülete a napokban írásos anyagot készít a tagjainak arról, mik azok a főbb típushibák, melyek miatt gyakran érvénytelenít a kiíró műsortámogatási pályázatokat, így segítve a helyi televíziókat, monster beats apple accessories 2

Minden vélemény számít!