Nyílt levelek a Hajdúszoboszlói Városi Televízió ügyében

A Helyi Televíziók Országos Egyesülete elnöksége legutóbbi ülésén döntött az alábbi nyílt levelek elküldéséről a város polgármesterének, önkormányzati képviselőinek, illetve a televízió megbízott vezetőjének:

Nyílt levél a Hajdúszoboszlói Városi Televízió ügyében Hajdúszoboszló polgármesterének és önkormányzati képviselőinek

Tisztelt Polgármester Úr, Képviselő Asszonyok, Képviselő Urak!

Hosszú ideje csak megbízott vezetője van a Helyi Televíziók Országos Egyesülete (HTOE) tagjának, a Hajdúszoboszlói Városi Televíziónak. A HTOE elnöksége tudomására jutott, hogy a televízió vezetői posztjára kiírt pályázatot 2015. szeptember 10-ei ülésén eredménytelennek nyilvánította a hajdúszoboszlói képviselőtestület, s annak ellenére nem választott új vezetőt, hogy hatan érvényes pályázatot nyújtottak be.

A képviselőtestület a pályázaton nem is induló Buzási Lászlót bízta meg a televízió vezetésével az új pályázat elbírálásáig. A hajdúszoboszlói képviselőtestület következő ülésén, michael kors ava kors ankle boots 2015. október 8-án a napirendre sem került a pályázat ismételt kiírása a Hajdúszoboszlói Városi Televízió magasabb vezetői megbízásra.

A Helyi Televíziók Országos Egyesülete elnöksége arra kéri polgármester urat és Hajdúszoboszló önkormányzati képviselőit, hogy a lehető leghamarabb döntsenek a pályázat kiírásáról, és amennyiben arra érvényes és megfelelő szakmai színvonalú pályázat érkezik, válasszon televízióvezetőt.

A Helyi Televíziók Országos Egyesülete ezúton ajánlja fel segítségét a pályázatok szakmai elbírálásához.

Üdvözlettel

Debrecen, 2015. október 24.

Széles Tamás
elnök
Helyi Televíziók Országos Egyesülete

****

Nyílt levél a Hajdúszoboszlói Városi Televízió ügyében a televízió megbízott vezetőjének

Tisztelt Buzási László!

Hosszú ideje csak megbízott vezetője van a Helyi Televíziók Országos Egyesülete (HTOE) tagjának, a Hajdúszoboszlói Városi Televíziónak. a michael kors watch purse A HTOE elnöksége tudomására jutott, hogy a televízió vezetői posztjára kiírt pályázatot 2015. szeptember 10-ei ülésén eredménytelennek nyilvánította a hajdúszoboszlói képviselőtestület, s annak ellenére nem választott új vezetőt, hogy –hatan érvényes pályázatot nyújtottak be.

A képviselő-testület önt bízta meg a televízió vezetésével az új pályázat elbírálásáig. A hajdúszoboszlói képviselőtestület következő ülésén, 2015. október 8-án napirendre sem került a pályázat ismételt kiírása a Hajdúszoboszlói Városi Televízió magasabb vezetői megbízásra.

Tájékoztatom, hogy a Helyi Televíziók Országos Egyesülete elnöksége arra kérte polgármester urat és Hajdúszoboszló önkormányzati képviselőit, hogy a lehető leghamarabb döntsenek a pályázat kiírásáról, és amennyiben arra érvényes és megfelelő szakmai színvonalú pályázat érkezik, válasszon televízióvezetőt. ugg outlet bicester brunswick

A Helyi Televíziók Országos Egyesülete – melynek Alapszabályban rögzített feladata a tagszervezetei magas szintű szakmai működésének támogatása, közös értékek megteremtése, azok képviselete – azzal a kéréssel fordul önhöz, hogy megbízása ideje alatt a szerkesztőség személyi összetételének megváltoztatása során a helyi televíziók szakmai működéséhez szükséges elvárásokat tartsa szem előtt. Kérjük, hogy azon munkatársakkal ne szüntesse meg a jogviszonyt, akiknek szakértelme nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a televízió továbbra is magas színvonalú műsorokat készíthessen.

Üdvözlettel

Debrecen, 2015. október 24.

Széles Tamás
elnök
Helyi Televíziók Országos Egyesülete

Minden vélemény számít!