lovasstibor

Lovass Tibort választották meg a Helyi Televíziók Országos Egyesülete elnökének

A 77 helyi televíziót tömörítő Helyi Televíziók Országos Egyesülete a 2016. november 9-én tartotta meg őszi találkozóját Gödöllőn. A tanácskozáson tisztújító közgyűlést tartott az egyesület. A Helyi Televíziók Országos Egyesületét 2006 ősze óta irányító Széles Tamást nemrégiben Los Angeles-i főkonzulnak nevezték ki, ezért új elnököt választott a tagság.

A helyi televíziók képviselői Lovass Tibornak, a Szombathelyi Médiaközpont ügyvezetőjének szavaztak bizalmat, akit három évre választottak meg az egyesület elnökének.

IMG_8023Lovass Tibor eddig is az egyesület elnökségi tagja volt, emiatt és egy lemondás okán az elnökségbe két új tagot választott az egyesület. a michael kors watch purse Molnár András, a West-Pannon Audiovizuális Klaszter vezetőségi tagja, valamint Varga András, a Pápa Városi Televízió ügyvezetője került be az elnökségbe.

Molnár András, Varga András, Lovass Tibor, Antal Anett és Ekhardt Balázs

Molnár András, Varga András, Lovass Tibor, moncler jacket acorus Antal Anett, Ekhardt Balázs és Petzke Ferenc

A Felügyelő Bizottságba szintén lemondás miatt választottak új tagot, ő Kozó Attila, a Városi Televízió Szeged főszerkesztője lett.

A Helyi Televíziók Országos Egyesülete elnöksége: elnök: Lovass Tibor, a Szombathelyi Médiaközpont ügyvezetője, alelnök: Eckhardt Balázs, a Kecskeméti Televízió kreatív vezetője, további elnökségi tagok: Antal Anett, a Városi Televízió Eger ügyvezetője, Molnár András, a West-Pannon Audiovizuális Klaszter vezetőségi tagja, monster beats studio wireless by dre Petzke Ferenc, a Tatai Televízió ügyvezetője, Szegedi László, a Veszprém Televízió ügyvezetője, valamint Varga András, a Pápa Városi Televízió ügyvezetője.

A Helyi Televíziók Országos Egyesülete a közgyűlésen tagjai sorába fogadta a Kisteleki Városi Televíziót.

A szakmai találkozón a közgyűlés mellett egy fórumot is tartottak a Médiatanács tagjainak, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság munkatársainak, valamint a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap vezetőinek részvételével.

Minden vélemény számít!