tata

Lovass Tibor: a Tatai Televízió nagyon sok mintát adott a helyi tévéknek

A hagyományokhoz híven, a Magyar Sajtó Napja alkalmából Tata város polgármestere idén is kötetlen beszélgetésre és fogadásra hívta a megyei média azon képviselőit, akik lelkiismeretes, magas színvonalon végzett munkájukkal az elmúlt egy évben is segítették az Önkormányzat kommunikációját.

Michl József polgármester a találkozón hangsúlyozta: – nagy köszönettel tartozik a megyei média tulajdonosainak, vezetőinek és munkatársainak, akik az elmúlt évben is segítettek abban, hogy Tatáról a legigazabb módon, a legfontosabb híreket tovább adják. Az elmúlt időszakban izgalmas, monster beats apple accessories új területek jelentek meg a helyi kommunikációban, hiszen a város elindította a Patrióta Magazint, felerősítette egyre népszerűbb internetes közösségi oldalát, és az Önkormányzat cégei is saját híroldalakat működtetnek. A polgármester kiemelte:- a város médiával való kapcsolatának kiemelten fontos eleme a személyesség, hiszen a kapcsolat a Tatáról hírt adó tudósítói hálózat, és a város kommunikációs munkatársai között azt szolgálja, hogy egyre magasabb színvonalú hírek, tudósítások és kiadványok jelenjenek meg Tatával kapcsolatban.

A fogadás vendége volt Lovass Tibor, nfl jerseys reddit for sale near me 2 a Helyi Televíziók Országos Egyesületének elnöke, aki elmondta: – a helyi televíziózásra az utóbbi esztendőben észrevehetően felfigyelt az országos média, és egyre gyakrabban kérik fel tudósítások, élő bejelentkezések készítésére a lokális televíziókat. Helyben a térségi televíziók a leggyorsabbak, ők rendelkeznek a legjobb helyismerettel, és már technikailag is fel vannak úgy szerelve, hogy bárhonnan, bármikor azonnal tudjanak élő bejelentkezést küldeni az országos csatornák felé. Az elnök hozzátette:- a Tatai Televízió nagyon sok mintát adott országosan, moncler armoise albizia 2 hiszen olyan együttműködések kezdeményezője volt a régióban, amelyek irányt mutattak. Ilyen volt például az első etikai kódex, amely a választásokhoz kapcsolhatóan sokak által felhasználhatóvá vált, és olyan más újdonságok is elindultak Tatáról, amelyekért köszönet jár.

A térségben dolgozó újságírók, televíziós, rádiós szakemberek, és az írott sajtó munkatársai a találkozón közösen vitatták meg tapasztalataikat, moncler armoise albizia

Minden vélemény számít!