Untitled-15

Egyre több helyi televízió működik médiacentrumként – videóval

Ebben a rendszerben olcsóbb a hír előállítása és több nézőhöz juttatják el az információkat. A médiacentrumokról a Helyi Televíziók Országos Egyesületének kaposvári találkozóján tanácskoztak a szakemberek.

A Debrecen Városi Televízió Kft. – amellett, hogy filmeket készít – rádiót és hírportált is üzemeltet, valamint kiad egy havonta megjelenő lapot, a Korzót is, így egy hír több médiumban megjelenik. Ez szakmai és gazdasági szempontból is fontos.

– Minél több ilyen almédiumunk van, moncler armoise albizia fajlagosan annál olcsóbb az adott hír előállítása. És ami még fontos, minél több emberhez el tudunk jutni – mondta Széles Tamás, a Debrecen Televízió ügyvezetője.

Egyre több, a debrecenihez hasonló médiacentrum jön létre az országban, Miskolcon már több mint tíz éve, Székesfehérváron pedig 2009 óta működik. A tapasztalatokról az ügyvezető számolt be a Helyi Televíziók Országos Egyesületének kaposvári találkozóján. Hagymásy András azt mondta: így sokkal biztosabban eljut a hír a helyi lakosokhoz. moncler jacket acorus

– Az a koncepciónk, hogy a tartalom számít, mindegy, hogy az milyen felületen, milyen technológiával jut el a nézőhöz, olvasóhoz, hallgatóhoz – közölte Hagymásy András, a Fehérvár Médiacentrum Kft. ügyvezető igazgatója.

A kaposvári találkozón részt vett a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának elnöke is. nfl jerseys reddit for sale near me 2 Karas Monika meghallgatta a helyi televíziók képviselőinek véleményét a 2017 utáni tervezett szabályozási változásokról, emellett a következő időszak pályázati lehetőségeit is ismertette. Karas Monika hangsúlyozta azt is, a Helyi Televíziók Országos Egyesülete tagtelevíziói szabályosan működnek.

DehirA médiacentrumokról is tanácskoztak a televíziós szakemberek Kaposváron

Minden vélemény számít!