kvotaforum

A Helyi Televíziók Országos Egyesületének elnöke is felszólal a Kvótafórumon

A Nemzeti Média- ás Hírközlési Hatóság Médiatanácsa Kvótafórumot szervez a magyar médiaszolgáltatók és a Magyar Média Mecenatúra Programban támogatott alkotói részére.

A rendezvény célja annak előmozdítása, hogy a televíziók színvonalas magyar filmalkotásokkal teljesíthessék a műsorfolyamukra vonatkozó, a médiatörvényben előírt nyelvi és gyártási kvótakötelezettségüket.

A május 7-ei fórumot Karas Monika, a Nemzeti Média- ás Hírközlési Hatóság Médiatanácsának elnöke nyitja meg reggel kilenckor a fővárosi Laurus Étterem és Rendezvényközpontban. ugg outlet australia auckland

A Médiatanács részéről Vass Ágnes és Kollarik Tamás tagok ismertetik a kvótaszabályozás aktuális kérdéseit, valamint a Magyar Média Mecenatúra program eredményeit.

A rendezvényen egy kerekasztal-beszélgetést is szerveznek Kvótakötelezettségek a gyakorlatban címmel. A beszélgetés egyik résztvevője Széles Tamás, a Helyi Televíziók Országos Egyesületének elnöke lesz. Rajta kívül Simon Zsolt (TV Média Csoport Kft. ugg outlet barstow brisbane ), Kolosi Péter (Magyar RTL Televízió Zrt.), Dobos Menyhért (Duna Televízió Zrt.), Málnay B. nfl jerseys all teams alibaba Levente (AMC Networks Central Europe Kft.), Mosonyi Szabolcs rendező-operatőr, Rofusz Ferenc Kossuth- és Oscar-díjas filmrendező és Kollarik Tamás, a Médiatanács tagja lesznek a beszélgetés résztvevői.

A Kvótafórumon bemutatják a Magyar Média Mecenatúra programban elkészült legfrissebb alkotások előzeteseit. ugg outlet barstow brisbane

Minden vélemény számít!