dtvdigitalis

Meghosszabbították a sugárzó helyi televíziók műsorszórási jogosultságait

Módosul a filmek art besorolásának folyamata, valamint változik a helyi és körzeti televíziók műsorszórási jogosultságának időtartama – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) hétfőn az MTI-vel azzal kapcsolatban, hogy az új évben több jogszabály is változik.

Azt írták, az NMHH-hoz kerül a filmalkotások art besorolásának feladata, a filmtörvény szerint január 1-jétől egyszerűbbé és gyorsabbá válik az ügymenet. michael kors abbey backpack access review Az eddig az Emberi Erőforrások Minisztériuma által lefolytatott szakhatósági eljárás megszűnik, a filmalkotások art minősítésére az NMHH által működtetett új art bizottság közvetlenül tesz javaslatot az NMHH Nemzeti Filmirodájának eljárásában.

A filmiroda kérelemre minden olyan forgalomba kerülő filmnek art minősítést ad, amely “művészi értékével hozzájárul a magyar, az európai és az egyetemes audiovizuális kultúra fejlődéséhez”, vagy amelyet a bizottság oktatási, nfl jerseys reddit for sale near me kulturális szempontból jelentősnek, magas művészi színvonalúnak ítél.

A hatóság kérelemre továbbra is külön vizsgálat nélkül megadja az art minősítést annak a filmnek, amely megkapta legalább egy nemzetközileg elismert, az NMHH által évente közzétett jegyzékben meghatározott fesztivál díját – fűzték hozzá.

Emellett három évvel meghosszabbították a helyi és körzeti digitális televíziók műsorszórási jogosultságait: a digitális átállás szabályairól szóló törvény 2016. monster beats audio adidas december 27-én életbe lépett módosítása lehetőséget ad a helyi és körzeti tévéknek, hogy az eddigi, ideiglenes jogosultságuk lejárta, 2017. december 31-e helyett az öt digitális országos médiaszolgáltató digitális műsorszórási jogosultságainak időtartamáig, 2020. monster beats studio wireless by dre

Minden vélemény számít!