zalalovo

Zalalövő Városi TV

Intézményünk 2020-ban feladatul kapta Zalalövő Városi TV létrehozását, működtetését. Szinte a nulláról kellet indulni, hiszen sem szakmai tudásunk, sem technikai feltételek nem álltak rendelkezésre. Az engedélyek beszerzése után (Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság, Szerzői Jogvédő Hivatal Szerződés, Tarr Kft szerződés) és a személyi, technika feltételek megteremtését követően a Városi TV 2020. augusztus 17-én kezdte meg adását, a „Salla” Művelődési Központ és Könyvtár intézményi keretén belül. Audiovizuális adásainkat a TARR Kft. műsorterjesztő sugározza a 292-es csatornán.

Műsoraink 10 településen (jelenleg 1170 lakásban) láthatók, melyek az alábbiak: Zalalövő, Zalacséb, Salomvár, Keménfa, Csöde, Ozmánbük, Vaspör, Zalaháshágy, Felsőjánosfa, Hegyhátszentjakab, de a saját készítésű műsorain felkerülnek a YoutTube csatornánkra, ahol bármikor visszanézhetők. (https://www.youtube.com/channel/UCtj2r8gCKuVh3veuRF1ZJLA/videos) A Városi TV azzal a célzattal jött létre, hogy a zalalövői és környékbeli eseményekről, rendezvényekről tudósítson, műsorokat készítsen és közvetítsen a nézők részére.

A jövőbeli célunk, hogy a 10 települést összefogjuk, az ott történt fontosabb eseményekről hírt adjunk. Ennek érdekében már megtörtént a kapcsolatfelvétel a 10 település polgármesterével, de további egyeztetések még folyamatban vannak. Heti egy alkalommal jelentkezünk új műsorral, melyet mindennap ismétlünk 10-12 óráig és 19-21 óráig. Adásaink saját készítésű és más televízióktól átvett műsorokból valamint képújságból állnak.

Saját készítésű műsoraink az alábbiak:
– Beszéljünk róla
– Visszaemlékezés, időutazás
– Önkormányzati percek
– Gazdajárat
– Egyházi műsor: Elmélkedések Zoltán atyával
– Híranyagok Zalalövőn és környéken történt eseményekről
– Gyógynövénypercek
– Kulturális és szórakoztató, ismeretterjesztő műsorok, világjáró előadások, minden rendezvényről készítettünk rövid összefoglalót – Óvodai, iskolai rendezvények műsora

Cím: 8999 Zalalövő, Szabadság tér 2.
Telefon:  92/ 371-004
E-mail: zalalovotv@gmail.com
Web: www.sallamkk.hu
Igazgató: Lukács Andrea