williams

Williams Televízió

Williams kép és hang stúdió 2000 óta foglalkozik televíziós műsor készítésével. Jelenleg két televízió stúdióban készítik hétről hétre, a Vecsési Magazint, mely Vecsésről, valamint a Plusz29 Magazint, mely a 29-es telefonkörzeten belül történt eseményekről számol be, ebben is kiemelten azokról az eseményekről melyek, Üllő illetve Gyál városát érintik.

2009 augusztus 15-től, a UPC Magyarország kft.-vel kötött szerződés értelmében a Williams Televízió saját csatorna használatot kapott és így 24 órán át tud adást szolgáltatni. Műsorai mellett, így már képújság formájában is tud hasznos információkat szolgáltatni nézőinek.

Az élő adás megteremtésével, a nézőket interaktív módon /telefonon/ is bevonják adásaikba. Ezzel a Williams Televízió, a térség meghatározó szereplőjévé vált. Az informálisan csatlakozó önkormányzatok szívesen fogadják a változást, hiszen a televízió vezetése a kisrégiós vételkörzet eseményein, tendenciáin túl, koncentrál Pest-megye, Budapest és Magyarország életére is.

A Williams Televízió 2012 novemberében elindította saját online rádiócsatornáját,mely a képúság hírdetések alatt szól, valamint online hallgatható a williams.hu oldalon keresztül. A rádió egyedülállóságát jellemzi,hogy minden korosztály megtalálja a hozzá legközelebb álló zenét, hiszen a roctól a mulatósig a poptól a magyarnótáig itt minden szól!

Cím: 2220    Vecsés, Telepi út 83.
Telefon: 06/29-352-362
E-mail: williams@williams.hu
Web: www.williams.hu
Televízióvezető: Kortye Vilmos