volgyhid

Völgyhíd TV

Biatorbágy mintegy 13 000 fős lélekszámú kisváros, az országos átlagnál jóval több fiatallal, baba születéssel. Meghatározó Budapest közelsége, de a régi Bia és Torbágy hagyományait is ápolják. Nagyon aktív a Német Nemzetiségi Önkormányzat, de megtalálhatók a városban görög nemzetiségűek, székelyek is. Igényesen működik a művelődés háza, a Juhász Ferenc Művelődési Központ, 7 saját csoporttal, emellett még 33 civilszervezet, illetve a történelmi egyházak is tevékenykednek a városban. 5 iskola, egy óvoda 5 tagóvodával neveli-tanítja a jövő nemzedékét. Intézményei között könyvtár, bölcsőde, családsegítő és gyermekjóléti szolgálat, orvosi rendelők is megtalálhatók.
A 2015 óta műsorokat gyártó stáb, 2016-ban intézményesült, a Biatorbágyi Közösségi Médiaszolgáltató Nonprofit Kft. égisze alatt dolgoznak kollégáink.

A Völgyhíd TV-t a UPC 520-as, a Telekom 276-os, Digi TV 403-as, BiaTV 124-es csatornáján vagy YouTube–on, és a Média Kft honlapján is fogható (www.mediakft.hu)​

Turi Erzsébet főszerkesztő vezetésével, 3 szerkesztő kollégával, 4 operatőr vágóval dolgozik a stáb, őket informatikus és műszaki, hangmérnök munkatársak segítik.

A Völgyhíd TV műsora igyekszik követni az eseményeket, megmutatni az értékeket. Műsorszerkezetében nagyrészt hírek, magazinok, összetett műsorok, illetve rendezvények felvételei szerepelnek, melyeket részletesebben a szinopszisok írnak le.

Az adás 24 órás, benne hat ismétléssel, az ismétlések között képújsággal, heti 5 órás saját készítésű anyaggal.

 

Cím: 2051 Biatorbágy Baross Gábor u. 2/A.
Telefon: 06-70-796-8830
E-mail: info@vhtv.hu
Internet: www.mediakft.hu
Ügyvezető: Tóthné Magasföldi Rózsa