vesypremtv

Veszprém Televízió

A Veszprém Televíziót 18 évvel ezelőtt elsőként alapították az országban. A napi adás folyamatosan választható helyi műsort, friss információkat biztosít adásterületünkön.

Az Országos Rádió és Televízió Testülettel kötött műsorszolgáltatási szerződés alapján televíziós programjainkat Veszprémben és környékén naponta 24 órában az UHF-42-es csatornán, és a kábelhálózatokon sugározzuk.

A veszprémi kábelhálózaton és Kádárta, Gyulafirátót, Hajmáskér, Nagyvázsony, Márkó, Herend, Bánd, Szentgál, Nemesvámos kábelhálózatain láthatóak napi adásaink.

Adásaink potenciális nézőszáma 125.000

Műsorszerkezetünkben megtalálható a helyi Hírműsor, az Önkormányzati Összefoglaló, a Veszprémi Közéleti Magazin, és sokféle kulturális-, szórakoztató-, és sportprogram is.

A Közép-Dunántúli régió helyi televízióival együttműködve közösen készítjük a régió hírműsorát, a naponta látható Pannon Híradót, mely közel 600.000 nézőhöz jut el.

Megyei magazinműsorunk Veszprém megye városainak helyi televízióiban látható. Ezzel a műsorral közel 300.000 néző helyi televíziós igényét tudjuk kiszolgálni.

Jelentős műsorfelületet biztosítunk az önkormányzati információk hírek, események megjelenítésére.

Televíziónk a helyi közélet, a helyi civil élet információinak közvetítését, a nyilvánosság biztosítását, a helyi értékek összegyűjtését, megmutatását és megőrzését tartja legfontosabb feladatának. Az elektronikus médiumok piacán kialakuló helyi verseny ma már megköveteli, hogy városi szinten is rendelkezésre álljon egy hiteles, nézettségi információ bázis.

A Magyar Gallup Intézet helyi televíziós médiafelmérése alapján a Veszprém Tv a térség legnézettebb helyi televíziója. A Veszprém Tv hatékony, eredményes, teljes körű reklám és marketingkommunikációs lehetőségeket biztosít partnerei számára.

Cím: 8200 Veszprém, József Attila u. 38.
Telefon: 88/421-830
Fax: 88/424-603
Web: www.veszpremtv.hu
Email: herendi.gabor@veszpremtv.hu
Ügyvezető:  Herendi Gábor