szeged

Városi Televízió Szeged

2003. február 21-én a szegedi közgyűlés létrehozta társaságunkat, április 20-án pedig először hangzott fel a Szegedi Hírek szignálja.

A televíziós műsorkészítést bérelt adásidőben, bérelt csatornán kezdtük, de 2004. május elejétől már önálló csatornán, az egykori VTV illetve a későbbi Szeged TV helyén, földi sugárzású valamint kábeles hálózaton 300 ezer vételkörzetünkben élőhöz jut el műsorunk, megújult videós hírportálunkat (www.vtvszeged.hu) pedig a világ bármely pontjáról elérheti, műsorunkat on-line nézheti, korábbi anyagainkat letöltheti, újranézheti.

A szegediek minden este 19:05-kor kezdődő Szegedi Hírek c. műsorunkban tőlünk tudják meg a legfrissebb híreket. Beszámolunk a legfontosabb sporteseményekről, a város gazdasági életéről, a művészeti és kulturális élet megállásra késztető pillanatairól, a tudomány meghökkentő újításairól és a szegedieket érintő hírekről. Csütörtök kivételével minden munkanapon 19:30 perckor kezdődik TéMA című 30 perces hírháttér-műsorunk, hétvégén pedig Heti TéMA címmel 60 percben számolunk be a hét legfontosabb eseményeiről.

Ha Ön nézőnk, akkor tudja, szórakozást, kikapcsolódást és aktuális információt kap a Városi Televíziótól.

Ha Ön még nem ismeri műsorainkat, hangoljon ránk a C12-es csatornán vagy nézze online műsorunkat a vtvszeged.hu webcímen, ahol megnézheti, letöltheti régebbi műsorainkat, anyagainkat is!

Ha Ön hirdetőnk, akkor tudja, nálunk kamatozik a pénze: reklámfilmjeink, korszerű, mozgóképes képújságunk magas színvonalon biztosítja az Ön üzenetének továbbítását.

Ha Ön még nem hirdetőnk, keressen fel bennünket! 2005.márciusi reprezentatív felmérés szerint a helyi televíziók között a Városi TV a legismertebb, a szegediek 63%-a rendszeres nézőnk.

Cím: 6720 Szeged, Kiss Ernő u. 3.
Telefon: 62 55 89 89
Fax: 62 55 89 88
E-mail: titkarsag@vtvszeged.hu
Web: www.vtvszeged.hu
Ügyvezető: Szűcsné Kolonics Erika