tvszentendre

TV Szentendre

A szentendrei városi televízió – a Szentendrei Médiaközpont Kft. közreműködésével – 2009. május elsejétől TV Szentendre-ként sugározza műsorait. A névváltoztatás kötődést és elkötelezettséget is jelent. Erősebb kötődést a városhoz, kötelezettséget arra, hogy a műsorok a közszolgálatúságnak megfelelően még színvonalasabbak legyenek, hogy a televízió méltó legyen a Szentendre név viselésére. Célunk, hogy megvalósítsuk a helyi közszolgálatúság olyan példáját, amely segítségével a vételkörzet életét, problémáit, örömeit közel tudjuk hozni a nézőhöz.

Megújult főcímmel, grafikai elemekkel látható immár a TV Szentendre. A Szentendre MA című napi hírműsorunk, valamint Művészváros című kulturális magazinunk, a Sportkorzó című sport magazinunk, a Fókuszban és a Hét Embere című közéleti magazinunk már az interneten is megtekinthető: www.tvszentendre.hu és www.youtube.com/tvszentendre.

Fontosnak tartottuk, hogy igazodjunk a változó hírfogyasztási szokásokhoz, az internet terjedéséhez, hogy a lakosság a kábeltelevízió mellett, akár online is elérje híreinket, műsorainkat. Ezért 2013-ban új, egységes, valamennyi médiumunkat tartalmazó honlapot készítettük. Az itt élőkkel való hatékonyabb kommunikációt segítik facebook oldalaink és youtube csatornáink.

A TV Szentendre adása a kábelszolgáltató UPC  Magyarország Kft. hálózatán érhető el. csatornahely: 512, frekvencia: 220 MHz, program csomag: UPC digitális bronze, vételkörzet: Leányfalu, Pilisszentlászló, Szentendre, Pomáz, Budakalász.

Szentendrén 3800 lakásban, valamint Leányfalun, Pilisszentlászlón, Pomázon, Budakalászon, Ürömön is látható adásunk.

Bekötések száma: Szentendre 2100, Leányfalu 330, Pilisszentlászló 110, Pomáz 85, Budakalász 130

Annak érdekében, hogy még több ember láthassa adásunkat, fejlesztettük adáslebonyolító-rendszerünket. Így lehetőség van arra, hogy online is elérhető élő adásunk, a honlapunkon  illetve az www.ittotttv – n is.

Műsorpolitikánk, hogy televíziónk hitelesen, pontosan és a közszolgálatúságnak legteljesebben megfelelve szolgálja ki a nézőket. A hangsúly a szolgálaton van, amely elhivatottságunkat nem csak a közösségi médiaszolgáltatói regisztráció jeleníti meg, hanem az általunk kialakított műsorstruktúra is.

Szerkesztőségünk szakmailag felkészült, emellett elhivatott a közösségi műsorkészítés mellett. Ennek megfelelően célunk, hogy olyan műsorokat készítsünk, amelyek a leginkább kielégítik a nézői igényeket és emellett nélkülözi a kereskedelmi televíziókból jól ismert bulvár jelleget. A csatorna elsődleges célja a valódi értékek bemutatása, amelyet semmiféle kereskedelmi és üzleti érdek nem befolyásolhat. A legfőbb cél a hiteles és objektív tájékoztatás.

Cím: 2000 Szentendre Kovács László utca 18/B
Telefon: 06-26-303-287
E-mail: info@tvszentendre.hu
Web: www.tvszentendre.hu
Stúdióvezető: Nagy Judit