budakalasz

TV Budakalász

Cégünk, a Fanny-Film Kft. által működtetett VKC Televízió 2005-ben kezdte meg működését Budakalász területén azzal a céllal, hogy eljuttassa a helyi lakosoknak hétről hétre a legfontosabb információkat a város életéről, történéseiről és eseményeiről. Televíziónk elnevezését most változtattuk meg TV Budakalász névre. Közösségi médiaszolgáltatók vagyunk, és ennek igyekszünk is megfelelni. Kiemelt helyet kapnak műsorainkban az önkormányzat hírei, a testületi ülések legfontosabb döntései, hiszen közvetlenül ezek befolyásolják Budakalász lakóinak életét.

Természetesen a nemzetiségek programjai, a Kós Károly Művelődési Ház kulturális eseményei és a Sportcsarnok gazdag élete is szerepel adásainkban, valamint a helyi oktatási intézmények programjai és versenyeredményeik is műsoraink részét képezik. Az elmúlt években és a jövőben is feladatunknak tekintjük a közösségfejlesztést, az egészséges lokálpatriotizmus, a „budakalászi tudat” kialakítását azáltal, hogy riportjaink, műsoraink révén bepillantást nyerhetnek a lakosok a színes, mozgalmas eseménydús város életébe.

A TV Budakalász (VKC TV) honlapja is 2013-ban újult meg. Az oldalon friss hírek, programajánlók találhatóak, valamint visszanézhetőek műsoraink is. Stúdiónk fejlesztésének köszönhetően hamarosan a honlapon lévő stream segítségével, online is látható lesz élő adásunk.

Műsorainkat rendszeresen a következő formában tesszük közzé:

–           saját honlapunkon: www.vkctv.hu

–           a televízió közösségi oldalán: www.facebook.com/vkctv

–           Budakalász hivatalos honlapján: www.budakalasz.hu

–           VKC Televízió képújságja

Cím: 2000 Szentendre Kovács László utca 18/B
Telefon: 06-26-303-287
E-mail: info@vkctv.hu
Web: www.vkctv.hu
Ügyvezető: Nagy Judit