telintv

Telin TV

Az 1991-ben alakult Telin Kft. gazdasági- és politikai érdekcsoportoktól független, Csongrád megyei televíziós társaság. Adásainak gazdasági hátterét nem közpénzből, hanem a hatékony társadalmi kommunikációban, valamint a helyi tájékoztatásban érdekelt szolgáltatók, cégek, civil szervezetek és reklámozók támogatásával biztosítjuk – ideértve azokat a sikeres pályázatokat is, amelyek egy műsor sorozat fenntartásának alapjait adják (pl.: Szegedi Panoráma).

Az elmúlt időszak sok területen, így a médiában is izgalmas változásokat hozott. A technikai fejlesztés és korszerűsítés első lépéseit már az elmúlt év során megtettük. Ennek köszönhetően mára biztonságosan működő és modern stúdiótechnikára épülten szolgáljuk ki nézőinket. Örömmel tapasztaltuk, hogy a visszajelzéseik alapján ők is érzékelik, de ami a legfontosabb, értékelik is erőfeszítéseinket.

Működési rendünket és műsorstruktúránkat a 21. század felgyorsult ritmusához és elvárásaihoz igyekszünk igazítani. Az egyre bővülő és sokféle korosztályt magában foglaló nézőközönségünk számára igyekszünk olyan tartalmakat kínálni, mely megfelel elvárásaiknak. Legyen szó közéletről, politikáról, sportról, kultúráról, tudományról vagy éppen szórakozásról, a Telinen mindenki megtalálja az őt érdeklő műsorokat.

Komoly sikerként könyveljük el, hogy a 2010-ben indult Szegedi Panoráma közéleti magazinunkat 2012 után a 2013-as évben ismét támogatandónak találta a Médiatanács, azért lehetőséget kaptunk annak folytatására. A nézőink körében is méltán népszerű magazinműsorunk immáron megújult stúdióarculattal és témákkal jelentkezik hétről hétre.

Mindig is kiemelt médiafigyelemben részesítettük a Szegedi Tudományegyetemmel kapcsolatos híreket. Exkluzív együttműködésünknek köszönhetően immáron a hét minden napján egy új, fix esti műsorsávban követhetik nyomon nézőink a legfrissebb egyetemi eseményeket, történéseket, tudományos eredményeket stb.

Természetesen a kultúra sem maradhat ki a a sorból. A Színház és zene magazinunkból hónapról hónapra a Szegedi Nemzeti Színház legfrissebb híreiről, az aktuális előadásokról és a Szegedi Szimfonikus Zenekar hangversenyeiről adunk színes és hangulatos összefoglalókat és ajánlásokat.

A sport szerelemesei már megszokhatták, hogy ha nem jutnak ki egy-egy mérkőzésre vagy városi sporteseményre, akkor azt otthonról, a fotelből ülve televíziónk közvetítésében is végigizgulhatják. A labdarúgás mellett a női kézilabda és a férfi kosárlabda szerepel étlapunkon.

Partneri együttműködés jegyében több más vidéki televízióval (többek között Veszprém, Kecskemét, Baja, Keszthely, Mórahalom) és videóstúdiókkal (Makói Művészeti és Videóműhely) sikeres és jól működő kapcsolatot építettünk ki. Tapasztalataink alapján a műsorcseréknek köszönhető új tartalmaink elnyerték közönségünk tetszését.

A Telin TV műsorait jelenleg három nagy szolgáltatónál, a Magyar Telekom hálózatán, a DIGI rendszerén és a Szélmalom Kábeltévé által lefedett területeken érhetik el nézőink Makótól Szegvárig bezárólag.

Cím: 6722 Szeged Szentháromság utca 34.
Telefon/fax: 06-62/425-960
Web: www.telin.hu
Ügyvezető: Szentesi Sándor