tatabkozoss

Tatabányai Közösségi Televízió

A Tatabányai Közösségi Televízió 2015-ben kezdte meg működését társaságunk, az Agora Nonprofit Kft. üzemeltetésében. Maga, a Televízió 1984-ben alakult meg Tatabányán. Az ország egyik első helyi televízióját előbb egy, a város tulajdonában álló cég, a Tatabányai Közösségi Televízió Kft. működtette, majd 2010 és 2015 között a Tatai Televízió Közalapítvány volt a műsorkészítő.

Cégünk, a város kulturális életét szervező és bonyolító Agora Nonprofit Kft. 2015 júliusában kapott lehetőséget, hogy a korábbi kiváló elődök nyomdokaiba lépjen, és a városon belül, helyi szakemberekkel karöltve készíthesse el az itt élők tájékoztatására alkalmas műsorokat. A műsorok gyártását tizenöt fős stábbal, saját kollégáinkkal, illetve a műsorgyártásban partnerünkké vált Turul Média Kft-vel karöltve végezzük modern, digitális technikával felszerelt stúdiónkban. Munkatársaink hétköznapokon esti híradót, illetve tematikus magazinműsorokat készítenek 15-15, illetve 45-45 percben.

Műsoraink a helyi értékek, a kultúra, a kulturális- és sportesemények cselekményeire épül, de kínálatunkban épp így megtalálhatóak a portréjellegű, a hagyományápoló és a város múltjára visszaemlékező műsorok, valamint a programajánlók az élő közvetítések is. A kulturális és sportesemények mellett természetesen élő adásban közvetítjük a város közgyűléseit is. Adásaink 18 órakor kezdődnek, majd 23 óráig óránként ismétlődnek. A fennmaradó időszakban képújság szolgáltatást nyújtunk nézőinknek, akik a helyi szolgáltatók, a UPC Magyarország Kft., illetve a Digi Kft. révén csaknem az egész városban, több, mint húszezer háztartásban láthatják műsorainkat.

Tatabányai Közösségi Televízió
2800 Tatabánya, Stúdium tér 1.
e-mail: info@tatabanyaitv.hu
web: www.tatabanyaitv.hu
Ügyvezető: Molnár József