studiotech

Studiotech Hungary Kft.

A Studiotech Hungary élenjáró megoldásokban gondolkodik, 1992-es alapítása óta így válhatott a magyar broadcast piac egyik meghatározó szereplőjévé.

A kezdő studiotechnikai rendszerektől egészen a nagy bonyolultságú, kulcsrakész rendszerek tervezésén és kivitelezésén át számos területen, kisebb és nagyobb volumenű projektben bizonyította kvalitásait.

A Studiotech nemzetközi csoport aktív tagjaként nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a csoport egésze sikereiről, innovatív megoldásairól és technológiai kompetenciájáról nemzetközi szinten jegyzett szolgáltató legyen.

Megoldásai gerincét képező professzionális rendszereit a piaci elvárásokat messzemenően figyelembe véve állítja össze és ajánlja vevőinek. A rendszerintegráció területén szerzett tapasztalatának köszönhetően nem pusztán követi, hanem alakítja is a hazai piaci trendeket.

A megoldások kidolgozása során törekszik a nemzetközi high-end technológiákat a gyakorlatiasság jegyében, kellő szakmai ízléssel alkalmazni. Munkája során igyekszik nemcsak meglévő, hanem még formálódóban lévő kérdésekre is választ adni.

Rendszereit világszínvonalú gyártók termékeiből állítja össze, hogy a lehető legjobb gyártói háttérrel, gyors és megbízható szállítást biztosíthasson ügyfeleinek. Rugalmasságát a hazai piaci viszonylatban egyedülálló finanszírozási háttere erősíti, amellyel üzleti megoldásokat, kedvező fizetési konstrukciókat biztosíthat ügyfeleinek.

Szerteágazó projektekben edződött, tapasztalt csapata erőssége éppen a projektszemléletben rejlik. Rendezett sales infrastruktúrája, kreatív tervezői csapata, mobilis és állandó külső szakértői, modern projekt menedzsmentje, dokumentációs folyamatai és egyéb szolgáltatásai (support, oktatás), mind a projektek sikeres lebonyolítására irányulnak.

A cég vezetése fontosnak tartja, hogy értékesítőit, mérnökeit állandó szakmai továbbképzésben részesítse. Ez a befektetett energia megtérül saját projektjeiben, és igazolódik abban, hogy csapata tagjait rendszeresen kérik fel szakértői vélemény nyújtására.

Szolgáltatásának esszenciája a szakmai kompetencia és rugalmasság. Ennek érdekében bázis csapata mellett egy külső szakmai csapatot is mozgósítani tud, amely szaktudásával és állandó rendelkezésre állásával járul hozzá a Studiotech sikerességéhez.