somogytv

Somogy Televízió

A Somogy Televízió több mint egy évtizede, 2004-ben alakult, akkor még kaposvári székhellyel. Célja, hogy  – közösségi műsorszolgáltatóként –  ellássa  a megye lakosságát friss hírekkel ,információkkal, legyen szó közéletről, politikáról, kultúráról, vagy éppen sportról.

Naponta jelentkezünk híradóval, háttérműsorral.  Heti rendszerességgel hír – és magazin – összefoglalóval, kulturális, valamint sport magazinnal színesítjük kínálatunkat. A havi egy alkalommal jelentkező Sajtóklubban ismert vendégeink (Bayer Zsolt, Huth Gergely, Csúri Ákos, Lengyel János) segítségével „kibeszéljük” Somogy fontosabb, közéleti eseményeit. Folyamatos szerződéses partnere, beszállítója vagyunk az MTVA-nak  és az ECHO TV-nek. A társaságunk  évek óta sikeresen pályázik az NMHH híradó és kulturális magazin támogatására. Emellett jó partneri , kölcsönös műsorcserén alapuló kapcsolatot ápolunk több megyei televízióval. Jelenleg 13 munkatárssal dolgozunk. 2017-ben a stúdió Kaposvárról Siófokra költözött. 2018 –tól  megújult arculattal és belső tartalommal jelentkezünk naponta. Adásunk megyeszerte digitálisan fogható.

Ez év márciusától teljes körű digitális eszközparkkal rendelkezünk, beleértve a videó keverőt, hangpultot és a kamerákat. Műsoraink online is  elérhetőek a TV hivatalos Youtube csatornáján:
https://www.youtube.com/user/somogytv

Cím: 1054 Budapest, Honvéd u. 8. 1/2
E-mail: info@somogytv.hu
Web: www.somogytv.hu
Ügyvezető: Pulai-Farkas Barbara