snit

Snitt Stúdió Kft.

A Snitt Stúdió Kft. budapesti székhelyű cég, broadcast technológiai eszközök: hardver és szoftver értékesítéssel, támogatással és bérbeadással foglalkozik 1992 óta.

Legnagyobb magyarországi értékesítői vagyunk az Avid, Panasonic, SGL és az AJA gyártóknak, valamint viszonteladói az Adobe, Apple, HP, LaCie, ATTO, G-Technology, EIZO, GenArts termékeknek.

Főbb ügyfeleink közé tartoznak a legnagyobb magyarországi televízió társaságok, nemzetközi kábelszolgáltatók, valamint film gyártással és utómunkával foglalkozó cégek mint pl.: MTVA, RTL Csoport, TV2 Csoport, HBO, AMC Networks, Focus Fox Studio, Color Front.

Panasonic kameraláncaink az AMC csatornáinak napi stúdiófelvételeit teszik lehetővé, de máshol is sikerrel használják őket élő közvetítések során, akár közvetítőkocsikban is.

Az AJA eszközök közül számos frame synchronizer/converter (FS1, FS1x, FS2), rögzítő eszközök (KiPro Ultra) megtalálható partnereinknél: DigiTV, a Magyar Telekom, a Schwindl Kft.

Az általunk szállított komplex Avid rendszerek (Avid Interplay, ISIS, NEXIS shared storage systems) használatban állnak az MTVA-ban, az RTL Klubban, a TV2-ben, de vágóállomások és hang utómunka szintjén szinte minden hazai televíziós társaságnál jelen vagyunk.

Az Avid Graphics a TV2 megújult hírműsorának LED-fal vezérlését teszi lehetővé hardveres és szoftveres értelemben egyaránt.

Az SGL szintén általunk szállított, Tape library alapú archive/restore termékeit az MTVA és a TV2 is használja.

Egyéb hálózati és lokális adathordozók terén is számos partnerrel dolgozunk, főként Seagate, LaCie és G-technology termékeket szállítva, az igényeknek megfelelően, leginkább a filmes ügyfeleink számára.

Cégünk tíz éves fennállása alatt tehát számos televíziós társasággal és az ezeket kiszolgáló cégekkel működött és működik együtt ma is.

Ezek közül néhány, a teljesség igénye nélkül:

MTVA, RTL Klub, TV2, AMC, DigiTV, Shcwindl Kft, Ász Bt, Magyar Telekom, ATV, ColorFront.

Web: snittstudio.hu