nagyatadlogo

Nagyatádi Városi Televízió

Az NVTV 1996-ban alakult, 2009. óta a Nagyatádi Kulturális és Sport Központ intézményi keretein belül működik. 2014-ben a felújított művelődési központban kapott helyet a televízió, egy évvel később pedig új stúdiót avattak a munkatársak.
Jelenleg mindössze négy munkatársa van a televíziónak, akik mindössze heti egy órás magazinműsort készítenek meglehetősen elavult és elhasznált technikai eszközökkel. Ezen (és a képújságon) kívül néhány nagyobb városi ünnepséget, a képviselő-testület üléseit és egy országos triatlonversenyt közvetít élőben vagy felvételről a stáb.

Az NVTV adása egyelőre Nagyatád 2300 valamint a kistérség 1200 háztartásában fogható.

A közeljövőben elindítjuk Nagyatád első hírportálját egy facebook-profillal kiegészítve: elsősorban helyi és megyei hírekkel, videókkal, programokkal és néhány más tartalommal jelentkezik majd. Némi technikai fejlesztéssel és két új munkatárs felvételével a nyár folyamán kidolgozzuk és átalakítjuk a jelenlegi televíziós munka folyamatát is, beleértve a műsorstruktúrát, a megjelenést (16:9) és a szakmai megvalósítások módját is.

Az NVTV vezetését 2017. március végén vette át Katona József, aki 1992-ben kezdett tévés riporterként a Kapos Televízióban, majd felelős szerkesztője, később pedig 15 éven keresztül az igazgatója volt a megyeszékhelyi sugárzó tévének. Ebben a másfél évtizedben aktív tagja is volt a HTOE-nek, a felügyelő bizottságának is, 9 évig pedig a Hálózatos Televíziók Zrt. igazgatóságának az elnöke volt.

Televízióvezető: Katona Józef
Cím: 7500 Nagyatád Nagy Imre tér 1.
E-mail: info@atadhir.hu
Web: www.nvtv.hu