miskolc

Miskolci Városi Televízió

A MIKOM Nonprofit Kft. Borsod megye meghatározó médiavállalataként jelenleg 4 médiumban, köztük a Miskolc Televízióban kínál széles körű kommunikációs szolgáltatásokat.

A Miskolc Televízió 1985-ben jött létre, és közel 3 évtizedes működése során mind tartalmilag, mind arculatilag megújult. Jelenleg csaknem 40 fős, operatőrökből, szerkesztő-riporterekből, vágókból és technikai munkatársakból álló szakmai stáb dolgozik mindennap azért, hogy a televízió műsora eljusson Önökhöz, a nézőkhöz. A hét minden napján saját gyártású műsorokat sugárzunk 18.00-tól 20.30-ig. A fennmaradó időben a képújság, illetve a Hálózat TV műsora látható.

Egy nemrégiben végzett felmérés szerint a miskolciak túlnyomó többsége elégedett a Miskolc TV műsoraival, és a kutatásból arra is fény derült, hogy a borsodi megyeszékhelyen élők jelentős része elsődlegesen a Miskolc TV hírműsoraiból tájékozódik a város életéről. A legnézettebb műsorszám kétségkívül a naponta jelentkező Miskolc Ma híradó és a Kilátó közéleti magazin, de nagy népszerűségnek örvend a Múzsa kulturális magazin, és a Sportpercek is. Az említetteken kívül számos más tematikus műsorral várjuk tévénézőinket, többek között gazdasági, környezetvédelmi, egészségügyi, gasztronómiai és oktatási magazinokkal.

Borsod megye vételkörzeti települései
Miskolc 30 km-es sugarában

Vételkörzetünkben mintegy 300 ezer fő érhető el az alábbi településeken:
Alacska, Alsódobsza, Alsóvadász, Alsózsolca, Arnót, Aszaló, Bánhorváti, Borsodszirák, Csobád, Dédestapolcsány, Emőd, Felsődobsza, Felsőkelecsény, Felsőnyárad, Felsőzsolca, Gesztely, Halmaj, Hernádbűd, Hernádkak, Hernádkércs, Hernádnémeti, Hernádszentandrás, Ináncs, Izsófalva, Kazincbarcika, Kázsmárk, Kiskinizs, Kondó, Kurityán, Léh, Megyaszó, Miskolc, Múcsony, Nagybarca, Nagykinizs, Nyékládháza, Onga, Ormosbánya, Parasznya, Pere, Radostyán, Rásonysápberencs, Rudolftelep, Sajóecseg, Sajóivánka, Sajókápolna, Sajókaza, Sajókeresztúr, Sajólászlófalva, Sajópálfala, Sajósenye, Sajószentpéter, Sajóvámos, Sajóvelezd, Szendrő, Szentistvánbaksa, Szikszó, Szirmabesenyő, Szuhakálló, Szuhogy, Újcsanálos, Vadna, Varbó, Zubogy

Célközönségünk mindenképpen értékes a hirdetők számára. A Miskolc TV-ben vállaljuk professzionális, animációs reklámspotok forgatását, sugárzását, képújsághirdetések, PR-interjúk és referenciafilmek készítését, stúdióbeszélgetések lebonyolítását, valamint események rögzítését utómunkálatokkal együtt.

Miskolc Televízió. Képben vagyunk.

Cím: 3525 Miskolc, Kis Hunyad u. 9. I. em.
Telefon: 46/503-501
Fax: 46/358-200
E-mail: info@mikom.hu
Web: http://www.minap.hu
Ügyvezető: Maros Éva