lovasdiadal

Lovas Diadal Live TV

A magyarok lovakkal való kapcsolata kezdetektől fogva legendás. Kiemelt szerepet töltött be történelmünk során. A lovas hagyományőrzés és kultúra kezdetektől hozzátartozik a magyarok lelkületéhez, részünket képezi.

Szeretnénk megmutatni nemzeti értékeinket, ami minden magyar ember szívében , lelkében , genetikai állományában fellelhető. Az ősmagyar Árpád-háziak „fegyverét” magunkban hordozzuk: a LÓval való nemes kapcsolatot!

Eddig főként az országban megrendezésre kerülő országos – és nemzetközi versenyek, Európa-bajnokságok, világkupák, világbajnokságok sajtókommunikációját, és videós tartalmaik gyártását végeztük. Emellett a külföldi nagy megmérettetéseken szereplő egyéni és válogatott versenyzők kommunikációjával is. A mostani tartalomfejlesztési irányelvek alapján a regionális és megyei versenyekről is lesznek a jövőben anyagaink, amiket az egyesület tagteleviziói számára szívesen bocsátunk rendelkezésre, illetve a versenyzők és egyesületeik területileg aktuális információit.

Ezek mellett olyan egyedi tartalmakkal is rendelkezésre állunk, mint pl. az Abu Dhabiban, és Dubaiban a sivatag kellős közepén megrendezésre kerülő világ legnehezebb maratoni távlovagló lovas versenye amelyen 160 km tesznek meg a magyar versenyzők egy nap alatt.

A tartalmak között szerepelnek beharangozók, napi hírek, összefoglalók, interjúk, sajtókommunikációs anyagok, és egyéb a sporttal kapcsolatos ismeretterjesztő összeállítások, magazinok. Mindezt olyan  formában és tartalommal szeretnénk átadni, amit a magyar közönség még nem láthatott.

Csodálatos pillanatokkal, büszkeségekkel élményekkel szeretnénk megtölteni a magyar emberek mindennapjait.

Tartalmaink tematikusak, és sportágspecifikusak. Felvételeink készítésénél kiemelt figyelmet fordítunk a  dinamikus, részletgazdag, sok esetben a sportágakra jellemző látványos bravúros elemekre.

A sport hamisítatlan látványát, igazi „ízét”, kulturális jelentőségét, életmódra gyakorolt előnyeit szeretnénk szemléltetni. Szakágspecifikus, és informatív tartalmaink kivitelezésében közreműködik a szakértői csoportunk, akik között  olimpikonok, világbajnokok, és világhírű szaktekintélyek szintén jelen vannak. Az írott, és videós tartalmaink a hivatalos tisztségviselőkkel szoros szakmai együttműködésben készítjük.

Web: tv.lovasdiadal.hu