leonardosn2s

Leonardo SNS Kft.

A Leonardo SNS Kft. a médiaipar különböző területein tevékenykedő alkotók, cégek, vállalatok és oktatási intézmények munkájához biztosítja a szükséges elemeket: legyen az filmes, videós vagy számítástechnika alapú eszköz, grafikai szoftver vagy akár ezeket az eszközöket működtetni képes tapasztalt technikai szakember, illetve kreatív gondolkodású, lelkes tehetség.

A Leonardo SNS fontos része egy összeszokott szervizcsapat, akik a videó- és komputertechnikában egyaránt járatosak, az egyes alkalmazások számítógépes platformokkal (PC, Mac, Linux) való kommunikációjának mély elméleti és gyakorlati ismeretével. A Leonardo SNS által szállított rendszerek installálása és karbantartása mellett készséggel konzultálnak egyéb, már meglévő berendezésekkel, rendszerekkel kapcsolatosan felmerülő kérdésekről, problémákról és eseti megbízás alapján elvégzik a szükséges beavatkozásokat.

A cég alapítóinak és munkatársainak többéves szakmai tapasztalata és ügyfeleink iránti elkötelezettsége képezi a Leonardo SNS működésének szilárd alapját, míg a gyártók és felhasználók oldaláról megnyilvánuló bizalom és támogatás a hajtóereje mindennapi munkánknak.

Web: leonardo.sns.hu