jaszsagi

Jászsági Térségi Televízió

A Jászsági Térségi Televízió a Jászság 16 településén fogható több mint 16.000 bekötött háztartásban. Ez azt jelenti, hogy a foghatóságunk a térségben 55 % feletti. Naponta több mint 40.000 emberhez szólunk. Kábelszolgáltatónk a Pr-Telecom Zrt. aki nem csak az alapcsomagban analóg csatornán, hanem digitális csatornán is továbbítja műsorunkat.

Települések: Jászberény, Jászapáti, Jászkisér, Jászfényszaru, Jászalsószentgyörgy, Jászfelsőszentgyörgy, Jászboldogháza, Jászjákóhalma, Alattyán, Jánoshida, Újszász, Szászberek, Abony, Törtel, Kőröstetétlen, Zagyvarékas. Ezen kívül foghatóak vagyunk még Szolnok kertvárosi részein, valamint Rákóczifalván és Cibakházán.

„Egy kép többet mond ezer szónál” – erre építjük Képújság programunkat, ami naponta 8+10 órában látható csatornánkon. Mindennap megújuló információkkal és hirdetésekkel jelenünk meg, legyen az akár képes, akár saját hangos vagy mozgóképes reklám. Az oldalak 30 másodpercig láthatóak, minden hirdetés óránként minimum kétszer jelenik meg, ez egy hét alatt 252 megjelenést jelent. Felméréseink alapján nézőink 82 %-a követi legalább heti rendszerességgel programunkat. A képújság lehetőséget ad mozgó reklámfilmek elhelyezésére. Alapvetően kétféle megjelelést tudunk biztosítani, egyrészt a képújságban, másrészt a szerkesztett műsorban. Utóbbi; minden nap két reklámblokkal jelentkezünk, kivétel csütörtök, amikor az előzőek mellett kiemelt helyen a Berényi Hírmondó műsormegszakító reklámblokkjában lehet reklámot elhelyezni, illetve a sport rovatban. Vállaljuk televíziós reklámfilmek készítését, a felvételeket a megrendelő üzletében, telephelyén készítjük el HD minőségben.

Cím: 5100    Jászberény    Bercsényi út 5.
Telefon: (57) 655-555
E-mail: info@triomedia.hu
Web: http://jttv.hu/
Ügyvezető: Tóth József