corg

Corg Computer Kft.

A CORG Computer Kft. 1992-ben alakult. A kezdetektől elsődleges célunk volt professzionális megoldásokat szállítani a számítógép alapú kép- és hangtechnika területén jelentkező igényekre.

Törekvésünk, hogy Partnereink bemutatótermünkben gyakorlati összehasonlítás után tudják piacvezető cégek kínálatából a számukra árban és tudásban legmegfelelőbb eszközöket kiválasztani. Vevőink köre az igényes otthoni felhasználótól a professzionális rádió- és videó stúdiót, animációs munkahelyet üzemeltetőkig terjed.

Funkcionálisan a cég kétféle tevékenységet lát el:

– Egyrészt kereskedelmi-disztribúciós tevékenységet. A szakterület vezető gyártóival állunk közvetlen kapcsolatban, biztosítva ezzel a rendszerbeállításhoz, a termék utógondozásához szükséges legmagasabb szintű támogatást.

– Másrészt szolgáltató típusú tevékenységet. Partnereinknél igény esetén rendszerfelügyeletet látunk el, illetve szakmai tanácsadással szolgálunk mindennapi munkájuk során.

Tevékenységi körünkbe tartozik a számítógép alapú produkciós stúdiók, igényes otthoni média centrumok, nagyteljesítményű multimédia munkahelyek, archiváló rendszerek kialakítása moduljaiban vagy kulcsrakészen.

Kiemelt területünk az akusztikai tervezés és kivitelezés, legyen szó igényes otthoni házimozi megoldásokról vagy professzionális stúdió környezetről.

Web: corg.hu