bvtvlogo

Budaörsi Városi Televízió

A magántulajdonban lévő TELEVIDEO Budaörs Kft. működteti Budaörsi Városi Televíziót. A televízió UPC csatornán látható és az élőadás interneten is lekövetvető a www.bvtv.hu címen.

A televízió elnöke Bakk István PhS, ő a televízió többségi tulajdonosa, az ügyvezető igazgató Bakk Erzsébet PhS. A televízió 1993 óta készít helyi műsorokat. Jelenleg a saját készítő műsorok heti ideje átlagosan 10 óra, a készített műsorok jórésze költséges magazinműsor. Tevékenységünk alappillérét az önkormányzati támogatás adja. Hetente háromszor látható a Városi Magazin, amiben Budaörsi hírek, rendezvények, az önkormányzat tevékenysége, rendezvényekről szóló tudósítások és az itt élőket foglalkoztató helyi témákat dolgozunk fel. A kiemelkedő személyiségekről, szervezetekről ugyancsak hetente látható a Dobogó című portréműsorunk, hetente közvetítünk élőben vagy felvételről egy-egy budaörsi sporteseményt. Emellett csaknem heti rendszerességgel közvetítünk felvételről egy-egy budaörsi kulturális, vagy politikai eseményt, előadást. Havonta készítünk sportmagazint az amatőr és a tömegsport életről, kulturális magazint (QL) a kulturális élet történéseiről, és elemző műsort (Napirend után) a testület munkájáról. Emellett élőben közvetítjük a testületi üléseket, a közmeghallgatásokat, de szórakoztató, azaz nézőcsalogató műsorokat is készítünk, amelyeknek országosan ismert személyiségek a műsorvezetői és a vendégei.

Tevékenységünket a nézők nagyra értékelik. Ezt nemcsak a rendszeres visszajelzések alapján állítjuk, hanem az Önkormányzat közvélemény-kutatási adataira támaszkodva is.

Cím: 2040 Budaörs Lévai utca 34.
Telefon: 06-70-5539-070
E-mail: pr.bakk@gmail.com
Internet: www.bvtv.hu
Elnök: Bakk István