foto3

Új műsorral jelentkezik az Épí-Tech

Új műsorral jelentkezik a Veszprém TV által gyártott, közös sugárzásra ingyenesen felajánlott építkezési magazinja, az Épí-Tech Házépítők Magazinja.

Az Épí-Tech Házépítők Magazinja több mint 10 éves múltra visszatekintő magazinműsor, mely hiánypótló céllal indult el a Veszprém Televíziónál. Később a műsort átvette a Hálózat TV, melynek megszűnése után a Helyi Televíziók Országos Egyesülete tagtelevíziói igény szerint sugározhatják a magazint. A Veszprém Televízió minden hónapban hírlevelet küld a tagtelevízióknak, akik ezután a megszokott FTP címről tölthetik le a műsort, immáron FullHD formátumban. nfl jerseys all teams alibaba

A DJI Ronin egyenletes mozgást tesz lehetővé

A DJI Ronin egyenletes mozgást tesz lehetővé

A magazin mostanra saját brand-et alakított ki, hiszen a televíziós műsor készítése és sugárzása mellett saját weboldallal ,Facebook és YouTube profillal rendelkezik, ahol a műsor anyagai mellett cikkeket, fotókat, interjúkat olvashatnak a látogatók.

A műsor készítői nagy hangsúlyt helyeztek a minél magasabb műszaki és tartalmi színvonal elérésére. A forgatásokon általában két kamerát használunk, moncler outlet polo 2 melyek közül az egyik rendszerint valamilyen kameramozgató berendezésen van.

A stáb számára nem probléma a magasság

A stáb számára nem probléma a magasság

Az Épí-Tech Magazin 2010-ben díjat nyert a HTOE helyi érték pályázatán, tematikus műsor kategóriában.

Amennyiben Ti is szeretnétek sugározni a műsort, és még nem vagytok partnerei a Veszprém TV-nek, a műsor felelős szerkesztőjét, Lendvai István keressétek a részletekkel kapcsolatban a lendvai.istvan@veszpremtv. ugg outlet bicester brunswick hu e-mail címen vagy a +36 20 499 5526 telefonszámon.

A műsor Facebook oldalát elérhetitek a www.facebook.com/epitechmagazin linken.

Minden vélemény számít!