forgatas

Több mint százmillió forintot nyertek helyi televíziók műsorkészítésre

A Médiatanács eheti ülésén döntöttek arról, hogy összesen 105,7 millió forint támogatást nyer el 23 helyi, körzeti tévé a rendszeresen jelentkező televíziós műsorok gyártásának finanszírozására kiírt Magyar Média Mecenatúra program idei pályázatának második fordulójában. A Helyi Televíziók Országos Egyesülete több tagjai is nyert forrást.

A hírműsor kategóriában hét eredményes jelentkező volt: a debreceni, hódmezővásárhelyi, monster beats apple accessories 2 kalocsai, kecskeméti, miskolci, makói és zalaegerszegi televízió (mind a Helyi Televíziók Országos Egyesülete tagjai).

A kulturális műsorok kategóriájában szintén hét pályázatot támogattak: az egri (HTOE-tag), kaposvári, (HTOE-tag), a michael kors watch purse mezőtúri, miskolci (HTOE-tag), pécsi, szentendrei és a Zemplén Televíziót (HTOE-tag). Közéleti magazin kategóriában kilenc televízió pályázott sikerrel: a budapesti Centrum, a komlói Baranya, a derecskei KÉK-KÁLLÓ, ugg outlet bicester brunswick a mórahalmi MÓRA-NET és a szegedi-makói TiszapART Televízió, valamint a mohácsi, a kiskőrösi és a szentgáli (HTOE-tag) tévék.

A Médiatanács 2011 óta ebben a pályázati kategóriában 501 esetben, közel 2,3 milliárd forinttal támogatta a helyi és körzeti televíziók műsorainak létrejöttét annak érdekében, hogy a nézők számára megkönnyítse a tájékozódást a helyi közéleti és kulturális ügyekben. michael kors ava kors ankle boots

Minden vélemény számít!