tvstudio

Sikerrel pályáztak műsorkészítési támogatásra a Helyi Televíziók Országos Egyesülete tagtelevíziói

Huszonkét helyi és körzeti televízió hírműsora, közéleti és kulturális magazinműsora számára ítélt meg támogatást az NMHH Médiatanácsa. Döntött továbbá a történelmi dokumentumfilmek készítését célzó, 105 millió forint keretösszegű Nemeskürty István-pályázat elindításáról a Magyar Média Mecenatúra programban.

A Médiatanács hírműsorok, közéleti és kulturális magazinok egy éven át tartó elkészítésére összesen 104,6 millió forint támogatást ítélt meg huszonkettő helyi és körzeti televíziónak a Magyar Média Mecenatúra program keretében futó műsortámogatási pályázatának harmadik fordulójában. A tanács a döntéssel a Győr+ Televízió (HTOE-tag), a Gyula Televízió, a Kapos Televízió (HTOE-tag), nfl jerseys ranked custom 2 a Bajai Televízió, a Veszprém TV (HTOE-tag), a kiskunhalasi Halas TV (HTOE-tag) és a XII. kerületi Hegyvidék Televízió hírműsorainak elkészítéséhez járul hozzá.

Közéleti magazinműsor kategóriában támogatást nyert a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Irány Televízió, a Hajdúszoboszlói Városi Televízió (HTOE-tag), a Rábaközi Televízió (HTOE-tag), a mohácsi Csele TV, a Soltvadkerti TV, a Gotthárd TV (HTOE-tag), moncler jacket acorus 2 a Hajdúnánási Televízió (HTOE-tag) és a Pest megye 35 településén elérhető Régió Plusz Televízió. Kulturális magazinok finanszírozásában kap segítséget a Gyula Televízió, a Zalaegerszegi Televízió (HTOE-tag), a szigetszentmiklósi DunaMédia TV, az Ózdi Városi Televízió (HTOE-tag), az Érd TV, a Nyíregyházi Televízió (HTOE-tag), a Szarvason, Csabacsűdön és Békésszentandráson látható Körös Televízió (HTOE-tag), valamint a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kölcsey Televízió (HTOE-tag). monster beats audio adidas

A testület döntött a 2016-os Nemeskürty István történelmi dokumentumfilm pályázat kiírásáról is. A maradandó kulturális értékeket képviselő, archív anyagok felhasználásával készülő, XX. és XXI. századi történelmi eseményeket feldolgozó közszolgálati műsorok gyártásának támogatására a Médiatanács összesen 105 millió forintot különít el. Egy-egy 50-52 perces filmre maximum 25 millió forintos támogatásért lehet pályázni úgy, hogy az elnyert összeg nem haladhatja meg az alkotás tervezett összköltségének háromnegyedét.

A 2016-os online alkotások készítését támogató Neumann János pályázati eljárásban a tanács újraválasztotta a pályázat bírálóbizottságának elnöki tisztségére Koltay Gábor film- és színházi rendezőt, a bizottság tagjainak pedig továbbra is Gajdics Ottó újságírót és Sipos Szilvia szerkesztő-műsorvezetőt. nfl-jerseys-at-walmart-aliexpress

Minden vélemény számít!