ipolytv

Mennyien nézik a helyi tévét? – az Ipoly TV is standot állított az egri Junior Expón

A szakma és a közönség számára is fontos, hogy mennyien nézik valójában a helyi televíziókat, ezért mielőbb meg kell oldani, hogy hiteles mérések készüljenek a lokális csatornák népszerűségéről – mondta Házy Attila, az Ipoly Televízió vezetője Egerben, a Junior Expón.

A 35 év alatti fiatal vállalkozók országos kiállításán mutatta be a csatorna munkáját az Ipoly Televízió stábja. michael kors apple watch band activity tracker Az egri Junior Expón a meghívott magyar vállalkozók egymás és a közönség számára ismertették meg az általuk kínált szolgáltatásokat és termékeket.

Az Ipoly TV standján a látogatók kipróbálták a távvezérelhető kamerákat és a 4G hálózatokkal működő mobil közvetítő egységet. A csatorna munkatársai a kiállításra több mint egy órás összeállítást készítettek a saját gyártású műsorokból, amelyek által a szakmai minőségről győződhettek meg az érdeklődők.

Házy Attila ügyvezető az expo videós stábja kérdésére elmondta: nincs előnye annak, hogy a több mint száz helyi televízió között az Ipoly Televízió ma Magyarország tizedik legnagyobb elérésű csatornája, érdemes lenne tudni, michael kors ava kors ankle boots valójában mennyien nézik az adásokat.

Az eredmények ismerete jótékony hatással lenne a műsorgyártókra is, mert aszerint alakíthatnák a programot, és előnyös lenne a hirdetési piacon elköltött pénzek miatt is. Hozzátette: helyi kérdőíves és telefonos kutatások már eddig is elérhetők voltak, monster beats amazon australia de ezekből kapott adatokat sokan kétkedve fogadják. A ma ismert egyetlen hiteles mérési módszert a helyi tévékre még nem adaptálták, ennek megoldásával már ma foglalkoznia kell a szakmának.

Gömbpanoráma az Ipoly Tv standjáról
https://www.360cities.net/image/ipoly

gömbpanoráma: Jancsó Gergely
fotó: Kelemen László

Minden vélemény számít!