szavari

Másfél millió forintot kapnak a Savaria Filmszemle nyertesei a Médiatanács jóvoltából

Az elmúlt évekhez hasonlóan a Médiatanács 1,5 millió forinttal támogatja a szombathelyi rendezésű IV. Savaria Filmszemlét és 2 millió forinttal a 17. Filmtettfeszt – Erdélyi Magyar Filmszemlét.

A testület a Szombathelyi Médiaközpont által szervezett Savarián a dokumentumfilm, kisjátékfilm és filmetűd kategóriák győzteseinek, ugg outlet barstow brisbane második és harmadik helyezettjeinek ajánl fel díjat, míg a Filmtettfeszten a Sárga Csikó díj és a Filmgalopp fődíj győzteseit díjazza. Utóbbi rendezvény hiánypótló abból a szempontból, hogy Erdélyben a magyar filmek a moziforgalmazásban nem jutnak el a magyar közönséghez.

A Szombathelyi Médiaközpont április 26-a és 28-a között rendezi meg az idei Savaria Filmszemlét. A megszokottakon kívül két újabb kategóriával bővült a pályázati kiírás. monster beats amazon australia

A dokumentumfilmek, kisjátékfilmek és filmetűdök mellett idén a „Reformáció 500”, illetve a „Kerékpáros filmek” kategóriákba is várják műfaji megkötés nélkül a pályaműveket.

A IV. Savaria Filmszemle felhívása, a jelentkezési lapok, nfl jerseys ranked custom illetve a szállásigénylő nyomtatvány a www.savariafilmszemle.hu weboldalon érhető el. Jelentkezési határidő: 2017. március 13.

Minden vélemény számít!