gocsej

Göcsej Filmszemle: pénzdíjat ajánl fel a Médiatanács

Tizenkettedik filmszemléjére készül a Helyi Televíziók Országos Egyesületének tagtelevíziója, a Zalaegerszegi Televízió. A XII. Göcsej Filmszemlét 2016. szeptember 15-én 16-án rendezik meg Zalaegerszegen.

A Médiatanács eheti ülésén úgy döntött, moncler jacket acorus az idén először kétnapossá bővülő Göcsej Filmszemle dokumentumfilm, kisjátékfilm vagy filmetűd kategóriáinak első három helyezettje számára összesen 1,8 millió forint értékben ajánl fel pénzdíjat.

Az előkészületek már javában tartanak. A szervezők bíznak abban abban, hogy az idei évben is számos nagyszerű alkotás, michael kors abbey backpack access review gondolatébresztő szakmai beszélgetés részesei lehetnek mindazok, akik ellátogatnak a zalai megyeszékhelyre, az Art moziba.

A filmeket kategóriánként díjazzák, de az idei évben is gazdára vár a Göcsej Filmszemle fődíja, a Szalay Annamária-filmdíj. monster beats studio wireless by dre Ezt a díjat tavaly a Helyi Televíziók Országos Egyesületének egy másik tagtelevíziója, Debrecen Televízió kapta, a Kossuth papja című játékfilmért.

A Göcsej Filmszemle pályázati felhívását itt érhetik el.

Minden vélemény számít!