tvstudio

Fejlesztésre nyertek forrást a Helyi Televíziók Országos Egyesülete tagjai

Tizennégy közösségi médiaszolgáltató 46 millió forint értékű műszaki fejlesztésről döntött e heti ülésén a Médiatanács – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság pénteken az MTI-vel.

A közösségi televíziók és rádiók műszaki fejlesztésére kiírt idei mecenatúrapályázat első fordulójának nyertesei a támogatásokat stúdió-, hang- és fénytechnikai berendezések, műsorjel-átviteli, illetve a médiaszolgáltatáshoz szükséges informatikai eszközök vásárlására fordíthatják.

A televíziók közül támogatást kapott a Szentgál Televízió (HTOE-tag), a Füred TV (HTOE-tag), a Szentes Televízió, a csornai Rábaközi Televízió (HTOE-tag), a tahitótfalui Danubia Televízió (HTOE-tag), a csabacsűdi Körös Televízió (HTOE-tag), a budakeszi BKTV (HTOE-tag), továbbá a fővárosban a Centrum TV, a “hatoscsatorna”, a Bonum TV és a Hegyvidék Televízió (HTOE-tag).

A közösségi rádiók közül a budapesti Magyar Katolikus Rádió 92,3 MHz és 88,6 MHz, míg a kisközösségi rádióknál a kiskunfélegyházi Rádió Smile fejlesztheti technikai berendezéseit.

Minden vélemény számít!